Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:00
missa02
Abone

Oğlum altına kaka yapıyor ne yapmam lazım?

Oğlum altına kaka yapıyor ne yapmam lazım?

medine çolak
Mrb Ben Ankaradan Medine 9 Yaşında Anıl Adında Bir Oğlum Var Altına Kaka Kaçırıyor Her şeyi Denedim Her şey Normal Ama Sorduğumda Kaçırdım Diyor Susuyor Ne Yapmam Gertekir Her Defasında Söz Veriyor Ama Unutuyor Her şeyi Denedim Bir çare Gösterin Lütfen çok Sıkıldım Artık Yardım Edin Lütfen Tşk

Okudunuz mu?  Camide bayan kuranı kerim hocası olmak

Yanıt: Oğlum altına kaka yapıyor ne yapmam lazım?

Muhasibi
Değerli Ablacığım bu soruyu doktolara sorarsan daha iyi olur…
Bu genetik bir rahatsızlıkta olabilir.
Aile büyüklerinde daha önce böyle bir vaka yaşanmışmıydı.
Allah sabır versin


Yorum: Oğlum altına kaka yapıyor ne yapmam lazım?

Kayıtsız Üye
6 yaşındaki oğlum altına kaka ve çişini yapıyor doktora götürdüm hiç bir şeyi olmadığını söyledi sizin bir öneriniz var mı lütfen bir yardımcı olun

Okudunuz mu?  Bu günahın affı var mıdır, nasıl bir yol izlemeliyim?

Yorum: Oğlum altına kaka yapıyor ne yapmam lazım?

Omer Faruk
Hanım kardeşlerime bir erkek olarak ama bir aile danışmanı olarak tavsiyem, eğer çocuklarında anal bölgede bir kas rahatsızlığı yoksa HAZIR BEZ KULLANMAMALARIDIR. Hazır bez kullanan çocukların tuvalet alışkanlığı çok gecikmektedir. Eskiden olduğu gibi temiz beyaz bez kullanın biraz çocuğunuzun kakasına deyin ama inanın bu onun için çok sağlıklı olacaktır. Çünkü kakasını çişini yaptığında içindeki asit cildini yaktığı için ondan hemen kurtulmaya çalışacaktır, bu zaman içinde hem anal kaslarını erken kullanmasını sağlayacak hem de çabucak tuvalet alışkanlığı elde edecektir.

Okudunuz mu?  Cinsiyet belirleme günah mı?

seyit gazi
altında eğer fiziksel bir sebep yoksa, çocuk baskıcı veya ihmalkar bir tuvalet eğitimi almış olabilir. çocuk kendisini ifade edemiyor, istediklerinin olmadığını, kendisinin dinlenmediğini düşünüyor olabilir ve böyle inatlaşıyor da olabilir. fazla baskıcı veya aşırı titiz tavırlardan vazgeçip, çocukla sağlıklı bir iletişime girmek gerekir. ayrıca kardeş kıskançlığı boşanma taşınma gibi çocukta psikolojisine etki edebilecek nedenler varsa bu hususlarda da çocukla sağlıklı bir iletişim kurmak gerekir. ağrılı dışkılama problemine neden olabilecek kabızlık gibi bir durum varsa da, çocuğun kabız olmamasında da fayda vardır.

Okudunuz mu?  Kıskançlıktan kurtulmak için dua

7 yaşındaki çocuğun altına kaka yapması

Bu kategoride yer alan Kendimi Nasıl Daha Fazla Geliştirebilirim ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oğlum altına kaka yapıyor ne yapmam lazım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.