Anasayfa
29 Ocak 2024, 5:00
Sizden
Yönetici

Oyunda hakaret kul hakkına girermi

Oyunda hakaret kul hakkına girermi

handond
Selamun aleyküm kardeşlerim oyunda küfür ve insanın kalbini kıracak sözler kul hakkına giriyormu
Sanırım böyle mesajlara cevap vermemekmi lazım diyorum desemde adam inatla kul hakkına girmez oyun bu oyun diyor ama benim kalbimi kırıyor??
Ne desem ne etsem evet haklısın kardeş hakkını helal et demiyolar.Aksine ne hakkı be deyip sen erkekmisin hiç erkek bu ağzı yapmaz diyolar bende ahlaksız deyilim veya haya duygusu olunca böyle oluyor diyorum.
Birde merak ediyorum bizim halkımız neden bu kadar çok küfrediyor nereye gitsem ağızlarında hep küfür onlar ederken benim sinirim bozuluyor onlar tam aksine gülüyorlar.Ne yapmam lazım gerçekten bıktım nereye gitsem hiç umursamazca küfür duyuyorum.
Birde benim kalbimi kırıp küfür edenlere hakkım sonuna kadar haram olsun diyorum bu yanlışmıdır?

Okudunuz mu?  Allah'u Teâlâ her şeyi çift yaratmıştır. ?

Allah hepinizden razı olsun.


Cevap: Oyunda hakaret kul hakkına girermi

haci
aleyküm selam yeğenim yazını okudum evet insanlarımız en basitine kendilerini ve hırsını almak için küfrediyorlarbu bir hastalık peki nasıl tedavi etmeli dersen.sen tavrını nasıl koyarsan öyle devam eder yada o ortamdan uzak durup iyi arkadaşlar edin ortamıda sen belirlersi.kul nhakkına dersen gecer tabi sen aynı küfürü ona edersen alınmazmı alınır.o zaman ona deki kendin için istemediğini niye başkası için istiyorsun.
Allah sendende razı olsun kendine bence güzel bir yol belirleki insanlar sana gıpta ile baksınlar bilmem anlatabildimmi.

Okudunuz mu?  Namazdan Sonra Yapılacaklar

Cevap: Oyunda hakaret kul hakkına girermi

handond
Anladım abi Allah razı olsun.ABi hiç bişey demicem bu insanlara Allah’a küfredeni bile çıkıyor:(
Onca güzelce anlatmaya çalıştım ama buzamana kadar 100 kişeye söylediysem 99 dalga geçmiştir.Sanırım Allah kalbi kapadımı o duvar’ı biz aciz kullar kıramıyoruz.Yolda yürürken ezan’ı duydum adam ezan okunurken bile küfür ediyor.
Allah ıslah etsin.
Çok uğraştım bu insanlarla ama bu zamana kadar sadece bir kişi haklısın kardeş Hakkını helal et dedi.Aşırı doluyum bu küfür konusunda kusura bakmayın ya tanımadığı adama yoldan geçerken sebebsiz yere küfür edenler bile varya!

Okudunuz mu?  Günahlarımızı neden gizli tutmalıyız?

oyunda hakaret, cehennem

Bu kategoride yer alan Sadece bi kaç damla mezi geldi, ne tuvalette ne de iç çamaşırıma meni gelmemekte güsletmem farz mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oyunda hakaret kul hakkına girermi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.