Anasayfa
8 Mayıs 2021, 9:00
sizden01
Abone

Bilmeden gıybet yaptım bu kul hakkına girermi

Bilmeden gıybet yaptım bu kul hakkına girermi

murat1995
merhaba ben bir arkadaşımın arkasından kötü bir şey sölemiştim ama gıybet olduğunu bilmiyordum yani bilmeden gıybet yaptım bu kul hakkına girermi gerçekten bilmiordum bilseydim yapmazdım bilmeden gıybet yapmak günah olurmu nolur yardım edin

Okudunuz mu?  Kıyamet kimin başına kopacak

Cevap: Bilmeden gıybet yaptım bu kul hakkına girermi

muhasebeci
ben sana verılcek cevapları ıkı maddede ozetlıyım
1-Allahtan af dıle
2-arkadaşında ozur dıle


Cevap: Bilmeden gıybet yaptım bu kul hakkına girermi

Ercan
Birisinin arkasından kötü bir şey söylemenin gıybet olduğunu bilmiyor olabilirsiniz. Ama arkadan kötü bir şey söylemenin, kötü bir şey olduğunu biliyorsunuzdur. Arkadaşınızdan helallik isteyin.


Cevap: Bilmeden gıybet yaptım bu kul hakkına girermi

murat1995
peki o arkadaşıma ulaşamıorsam ne yapmam lazım birde o gıybeti arkadaşım duymadıysa hem tevbe edip hemde onun için dua edersem bu durumda helalleşmem gerekirmi

Okudunuz mu?  Vücuttaki kurumuş idrar namaza mani midir?

gıybetin kul hakkı olduğunu bilmiyordum

Bu kategoride yer alan Tırnağımı kısa kesmemden kaynaklanan tırnak altı çizgiler var, bunlar gusüle engel olur mu ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bilmeden gıybet yaptım bu kul hakkına girermi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.