Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:11

Namaz kılmayanın kazancı helal mi?

Namaz kılmayanın kazancı helal mi?

Desert Rose
SORU: Hocam namaz kılmayan birisinin eve getirdiği rızık, maaş helal midir?
CEVAP: Namaz kılmayanın kazancı, işi haram bir iş değilse haram değildir: Sadece cuma namazı kılması gereken birinin cuma saatinde kazandığı mal için haramdır denebilir. Helallik açısından helal değildir diyemeyiz ama bereketsizdir demekte bir sakınca yoktur. Allah yardımcımız olsun.
Nureddin Yıldız

Okudunuz mu?  Kan alışı ve satışı caiz mi?

Yorum: Namaz kılmayanın kazancı helal mi?

YAĞMUR
haram olmasa bile çok faydalı olamaz günde beş vakit Allah kelamı eden ve ona secde eden birinin kazancı daha bereketli olacaktır


namaz kılmayanın kazancı haram mıdır

Bu kategoride yer alan Sala okunması bid'at mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz kılmayanın kazancı helal mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.