Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:05
misa00
Abone

Allah’ın varlığına inanmak istiyorum.. bana bir kitap tavsiye eder misiniz?

Allah’ın varlığına inanmak istiyorum.. bana bir kitap tavsiye eder misiniz?

Kayıtsız Üye
Kardeşlerim bana bir kitap tavsiye eder misiniz? Benim hiç bir şekilde ağzımdan Allah yok diye bir şey çıkmadı, ama kalbim inanmıyor. Ben bu durumda ölsem kafir mi olurum? Dilimden hiçbir şekilde söylemedim Allah yok diye. İnanmak istiyorum yardım edin.

Okudunuz mu?  Müslüman olmayan doktora gitmek

Cevap: Allah’ın varlığına inanmak istiyorum.. bana bir kitap tavsiye eder misiniz?

Hoca
Kur’an ve Kainat Ayetleri Işığında İman (Kitabu’t- Tevhid)

Abdulmecd Aziz-Ez ZENDANI
BİLGE KİTABEVİ

… Bu çalışma, okuyucuya üç bölümde sunduğumuz akide kitabıdır.
Zamanımızın kültür ve düşünce düzeyiyle uyumlu olması için gayret ettik. Ayrıca Kuran’ı Kerim’in teşvik ettiği ve istediği hedefin gerçekleşmesi için örnekler vermeye çalıştık. Nitekim bu hedef, dini gerçekleri kainatın her yerinde yayılmış olan delilleriyle bağlamaktır.
İmam Şafii, durumun önemini ne güzel ifade etmiş: "Ümmetine helaya nasıl gidileceğini öğreten bir Peygamber nasıl olur da onları tevhit konusunda ihmal eder."
Müslüman, Allah Teala’ya yasa koyucu, hayatı düzenleyici, düşünceyi belirleyici olarak inanır. Yalnız O’na boyun eğer ve O’na teslim olur, O’ndan korkar, O’na ümit bağlar, O’ndan yardım diler…

Okudunuz mu?  Peygamberimizin ninesinin adı nedir?

%16 indirimliListe Fiyatı: 9,00 TL.
Kitapyurdu Fiyatı: 7,61 TL.
Tedarik süresi yaklaşık 3 gün
Kazanacağınız puan: 16
Çeviren: Abdülhadi Timurtaş
Yayın Yılı: 2004
Kitap Kağıdı
303 sayfa
13,5×21 cm
Karton Kapak
ISBN:9759894904
Dili: TÜRKÇE

Bu kategoride yer alan Göz Terbiyesi, Günahı Göz İşler de Belasını Gönül Çeker başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah’ın varlığına inanmak istiyorum.. bana bir kitap tavsiye eder misiniz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.