Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:12
missa6
Abone

Evliliğimi kurtarmak, sabırlı olmak ve metanetimi korumak için ne yapmalıyım?

Evliliğimi kurtarmak, sabırlı olmak ve metanetimi korumak için ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm kardesler

önerilerinize çok ihtiyacim var ne olur yardim edin yoksa evliligim bitecek!
Almanyada yasiyorum 15 yillik evliyim 13 yasinda bir kiz annesiyim.
Esim iyi bir insan ama ben çok sabirsizim genelde tartismalar benim yüzümden cikiyor.
Yani tamam eşim bir hata yapmisda olsa tartismamaliyim sabirli olmaliyim biliyorumki sabirli olsam esimde hatasini kabul eder ama ben bagirip cagirinca oda bagiriyo konu çok baska yerlere geliyor ..
Her seferinde karar aliyorum böyle olmayacak diye hataliyim düzelmeliyim diye ..dualar ediyorum ama olmuyo ..
Bir cogunuz dr. diceksiniz gittim burada bir türk pisikolok bulduk ve gittik beraber cünkü alman pisikolaga gitmek doğru olmazdi onlarin yasam tarzi,…….cok farkli. Neyse bu dr.a 2 kez gittik ilk gittigimizde bana ilac verdi ve depresyonda oldugumu ama acik bir cift oldugumuzu yani konusabildigimizi anlata bildigimizi ve bu sebeplede Allahin izni ile cözülmeyecek bir sey olmadigini söyledi inanclida bir dr.a benziyordu çok rahatladim. yaklasik 3 4 ay sonra tekrar randevuya gittik bu arada ilac beni çok rahatlatti artik eskisi gibi sabirsiz degildim ikimizde memnunduk. Dr. a sordum iyiyim ama ya ilaci birakinca? terapiye baslicagiz ilaci birakmadan dedi sonra yavas yavas birakicaniz dedi .Birdahaki randevuya görüsmek üzere ayrildik. Bu arada ben ilacinda etkisi ile çok kilo aldim ve eşim sürekli rahatsizligini dile getirmeye basladi evet 10 kilo aldim ama elimden gelen bir şey yoktu .Randevumuza az kalmistiki eve mektup geldi ve randevumuz dr.un seminara katilmasi nedeni ile iptal edilmisti yeni randevu için arayin diyordu kaç kez aradim bilmiyorum ulasamadim aile dr.umla konustum o da taniyordu o dr.u çok dolu olduklarini telefona cikmadiklarini söyledi ..Ben yavas yavas ilaci biraktim ve dr.a gitmekdende vaz gectim ..

Okudunuz mu?  Gusulde yapılan hatalar

Kitaplar yazilar okuyorum evlilik üzerine her seferinde karar veriyorum bu sefer yapicam diyorum ama olmuyor 🙁 Sinirlerime hakim olamiyorum o anda dua edeyim diyorum oda olmuyor.

Artik dayanamiyorum….Bazende düsünüyorum sürekli kavga olan bir evede yetismenin sonucumu bu ? Yada 16 yasinda evlenmek 🙁 Yada kayin pederimden cektiklerim :(Yada esimin herseyi ailesine anlatmasi 🙁 Ama bunlari unutmaliyim artik önüme bakmaliyim diye düsünüyorum Ben iyi olursam esimde farkli olur okuduklarimdanda hep bunu anliyorum ..

Okudunuz mu?  Odanın duvarına resim asmak

Aslinda iyi olmak derken benim tek kötü huyum sinirime hakim olamamak.Yoksa diğer yönden esiminde hiç sikayeti yok .Birde çok özür dilerim ama cinsel hayatimizdanda sikayetci eşim hep hayir diyorum gündüz olanlari devam ettiriryorum yatak odasinda buda hata biliyorum biliyorumda niye düzeltemiyorum kendimi ????

Okudunuz mu?  İnsanlar arasında sevgi saygı görmek, muhabbeti sevilen bir insan olmak için nasıl dua etmeli? hangi duaları okumalı?

Bazen olmiyacak böyle en iyisi ayrilik diyorum .

Biliyorum uzun oldu ama belki birazda icimi dökmek istedim önerilerinizi bekliyorum ..Dualariniza ihtiyacim var ..

Rabbime emanet olun


Cevap: evliliğimi kurtarmak, sabırlı olmak ve metanetimi korumak için ne yapmalıyım?

Muhasibi
Allah yardımcınız olsun…
Biriniz ateş olunca diğeriniz su olsun…

Okudunuz mu?  Meni gelmesi gusül gerektirir mi

Yorum: Evliliğimi kurtarmak, sabırlı olmak ve metanetimi korumak için ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
VAllaha durumuz çok zor ama sabirli ol kardesim.
Bunun ilaci sabir sabir sabir


sabırlı olmak için ne yapmalı, evliliğimi kurtarmak için dua, sabırlı olmak

Bu kategoride yer alan Ameller pazartesi ve perşembe günleri Allah'a arz olunur. Cuma günleri peygamberlere, baba ve annelere arz edilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evliliğimi kurtarmak, sabırlı olmak ve metanetimi korumak için ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.