Anasayfa
15 Ocak 2024, 1:57
sizden92
Abone

Ömür değişir mi?

Ömür değişir mi?

çamağacı
Hocam aldığımız dualarla ve beddualarla ömrümüzün uzunluğu değişir mi? Araştırdım ama açık ve net bir cevap bulamadım.


Yorum: Ömür değişir mi?

arifselim
Allah katında kesin bir şekilde bilinen bir ömür süresi vardır. Bu süreyi çeşitli sebeplere bağlayan Allah’tır. Bazen ömrün uzaması bereketli olması manasında da olabilir. Bir insan 100 sene yaşayabilir ama hiç bir bereketini ve hayrını görmedikten sonra ona ne faydası olabilir ki.

Bu kategoride yer alan Yeni doğan bebeğin kulağına kadın ezan okuyabilir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ömür değişir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.