Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:22
missa05
Abone

Kalıcı bir izi kapatmak için dövme yaptırmam uygun olurmu?

Kalıcı bir izi kapatmak için dövme yaptırmam uygun olurmu?

Kayıtsız Üye
Herkese hayırlı günler benim şöyle bir sorunum var ben 15 yaşındayken arkadaşımın yüzünden bir inat yüzünden jilet attım koluma 7 8 tane çok belli olmayan jilet izim var fazla derin değil ama beni çok rahatsız ediyor 1 seneden fazladır namaz kılıyorum hiç öyle serseri filan değilim bir anlık gaflet anında olmuş bir şey ve dediğim gibi çok rahatsızım bu durumdan yazın sıcakta kısa kollu giydiğimiz için ister istemez görünüyor ve insanlar üzerinde kötü bir intiba uyandırıyor bu insanlar serseri filan olduğumu düşünüyorlardır kısaca sormak istediğim dövme yaptırırsam eğer bunun görünmeyeceğini söylediler dövmede günah peygamber efendimiz s.a.v dövme yapan ve yaptıranları lanetlemiştir biliyorum ama benimki sadece estetik amaçlı diyebiliriz bunun bir sakıncası olabilirmi acaba sizden bir akıl vermenizi istiyorum Allah rızası için

Okudunuz mu?  Ramazan bayramı neden 3 gün?

Yorum: Kalıcı bir izi kapatmak için dövme yaptırmam uygun olurmu?

arifselim
Hayırlı günler. Böyle bir şey için olsa bile dövme yaptırmak caiz değildir haramdır. Önceliğin daima Allah’ın rızası olmalıdır. Elbette insanlara karşı da görünümümüz güzel olmalıdır ama bu bir haram işlemeye sebep olacak bir şey olmamalıdır.

Okudunuz mu?  Hz. Ali (r.a) Nerede ve ne zaman doğdu?

dövme jilet izini kapatırmı, jilet izini dovme ile kapatmak gunahmi, ameliyatli yere dövme yapmanin sakıncasi

Bu kategoride yer alan Yakın Akrabaların Üzerimizdeki Hakları nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kalıcı bir izi kapatmak için dövme yaptırmam uygun olurmu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.