Anasayfa
7 Mart 2022, 4:26
sizden03
Abone

Çok değişik rüyalar görüyorum?

Çok değişik rüyalar görüyorum?

Adel
Salamun Aleyküm. Çok deyişik rüyalar görüyorum,bana ne ise edirler bence ( tilsim ve ya başqa bir şey bilmem yani) Belke de yaniliyorum, amma her defe rüyamdan sonra daha da korkuram. Men hansi duaları okuyum? ( Tilsime karşı dua varmı? )

Okudunuz mu?  Son anda iman etmek insanı imansız gitmekten kurtarır mı?

Cevap: Çok deyişik rüyalar görüyorum,

Guray
Yatmadan önce veya mümkünse yatakta sağ omuz üstünde yatarken ve kıbleye karşı dönmüşken Felak Nas surelerini ve Ayet-el Kursi yi okursanız Allah’ın izniyle sıkıntıdan kurtulursunuz


değişik rüyalar

Bu kategoride yer alan İmsaktan önce sahur için kalktığımda namaz kılsam teheccüd sevabı alırmıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok değişik rüyalar görüyorum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.