Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:39
sizden1
Abone

Uzun Derin Kabuslar Ve Rüyalar Görüyorum Ruhum Daralıyor Enerjim çok Düşük

Uzun Derin Kabuslar Ve Rüyalar Görüyorum Ruhum Daralıyor Enerjim çok Düşük

nick37
Selamun aleyküm Rabbim bütün sıkıntıda olan Müslümanların yardımcısı olsun öncelikle.

Son birkaç aydır uzun uzun olay örgüsü olan derin, sanki gerçek bir olaymış gibi olan rüyalar görüyorum.Başka bir dünyaya geçiyorum sanki uyuduğum zaman.Ancak son birkaç gündür artık bu rüyalar kabusa dönüştü.Sürekli rüyamda kendimi bana zarar vermek isteyen bir varlıktan kaçar buluyorum.Varlıktan kastım insan şeklinde ama böyle tam olarak sureti bir insan gibi değil gibi tam tarif edemiyorum ama.Birde rüyamdaki varlık böyle duygusu felan olmayan robot gibi sadece bana zarar vermek üzerine amacı.Her seferinde de yüksek bir yerden atlayıp ölmeye çalışarak bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum.Aynı zamanda son bir buçuk aydır mide bulantısı halsizlik susama gibi sorunlar yaşıyordum.Bununla ilgili doktora gittim bütün tahlillerim temiz çıktı.1 yıl kadar önce yeni bir işe başladım.Bu işe başlayana kadar namazlarımı elimden geldiğince eksiksiz kılmaya çalışıyordum,meal ve tefsir okumaya çalışıyordum.Kazaya kalan namazlarımı da en kısa sürede kılmaya çalışıyordum.Ancak bu işe başladıktan sonra iş ortamında huzursuz ve mutsuzdum namazlarımı kılamamaya başladım saatleri de uyumsuz olduğu için ve şuan kılamıyorum.Bu son birkaç gündür gördüğüm kabuslardan beri gündüzleri de içim daralıyor ruhum daralıyor kendimi çok huzursuz hissediyorum.Bu içim içime sığmaması beni aşırı rahatsız ediyor gerçekten daralttı beni.Rüyalarımda çok yoğun olduğu için ve kabus gördüğüm için uyumayada korkar oldum.Bu yaşadığım durumlar iş yerinde ki huzursuzluğumdan olabilir mi acaba psikolojik yani yada manevi bir hastalık yaşıyor olabilir miyim.Birde aşırı mide bulantısı ve halsizlik yaşıyorum.Ne zaman namaz kılmaya niyetlensem enerjim düşüyor.

Okudunuz mu?  Bir kısım kişiler daimi zikir farz diyolar?

Yorum: Uzun Derin Kabuslar Ve Rüyalar Görüyorum Ruhum Daralıyor Enerjim çok Düşük

misafir4
aleykumesselam kardeşim. bizler zaten ayık olmak, kendimizi kollamak durumundayız. dolayısıyla gördüğün rüyaları ciddiye alma, hoşuna gitmeyen bir rüya gördüğün zaman soluna 3 kere tükür geç. bu rüyaların seni aşağıya çekmesine prim verme. yoksa zaten ayık olmayıp ne yapacağız. bahsettiğin diğer şikayetlerinde bulantıydı halsizlikdi susamaydı, subjektif şikayetler. doktora gitmişsen ve bir şey bulmadılarsa, üzerinde durma. bu tarz şeyler insana kendini öyle hissettirip o ruh halinin devam etmesine neden olabiliyor. ekstra şikayetlerin olduğu zaman onları araştırabilirler. susama idrar problemleriyle beraber olunca, yaşla kiloyla veya aileden geçişle ilişkili olduğu zaman şekerle ilgili olabilir veya bulantıya kusma eşlik edip uzun sürdüğü zaman, sindirim sisteminle ilgili başka problemlere delalet edebilir veya halsizlikde karantina günlerinde veya mutmain olmayan kimselerde veya günlük düzeni sağlıklı olmayan kimselerde de sık görülebilir. doktora gittiysen ve araştırdılarsa endişelenmene o kadar gerek yok. dediğim gibi ekstra şikayetlerin olduğu zaman bunlarla ilgilenebilirsin. namaza gelince namaz kılmaya niyetlenince enerjin düşüyorda, namaz kılmayınca enerjin yüksek mi oluyo. bu problemlerini o zaman niye dile getirdin. bu açıkca şeytanın kandırmacasıdır ve namazsız günlerde zamanda hayatta boş geçiyor. tabi abuk subuk gereğinden fazla anlam yükleyipde, başka meselelerin çözümlerini de başka nedenlere kanalize etmemek lazım ama namaz başlı başına yeterince önemli. zaten şeytan bizleri zaman zaman kandırıyor ama namazsız hayat boş geçiyor. artık lama cime bakmadan bu kandırmacalara pek gelmemek lazım.

Okudunuz mu?  Namazımı kılarken dünya işleri aklıma takılıyor kendimi tam manası ile namaza veremiy

Yorum: Uzun Derin Kabuslar Ve Rüyalar Görüyorum Ruhum Daralıyor Enerjim çok Düşük

Kendinibulanadam
Bende de bu tür psikolojik sorunlar olur bazen. Büyük ihtimalle rüyada da vesvese var. Takıntı yapmamak,hayatı gidişatına bırakıp, Allah’a teslim olmak gerekli. Her şeyden önce tevekkül gerekli. Her şey zamanı geldiğinde yoluna girer. Ama hiç bir şey zamanından önce olmuyor. Her sıkıntıya faydalı ilaç veya dini hususlarla bir çare vardır. Kaygı, evham, takıntı, endişe, kuşku, gerginlik, şüphe… Bunlar hep hastalıktır. Tabi bunlar yoksa, hastalık hastası olunabilir. Allah her derdin davasını var etmiştir. Hiç bir şey yapamıyorsan dua et icabet edilecektir.

Bu kategoride yer alan Annem sürekli bize beddua ediyor bu beddualar tutar mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uzun Derin Kabuslar Ve Rüyalar Görüyorum Ruhum Daralıyor Enerjim çok Düşük Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.