Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:37
sizden7
Abone

Geceleri uykudayken ruhum daralıyor kasılıyorum ve kurtulmaya çalışıp uyanıyorum??

Geceleri uykudayken ruhum daralıyor kasılıyorum ve kurtulmaya çalışıp uyanıyorum??

hayırlısı23
Arkadaşlar bu olay neredeyse bana her gece oluyor ve yaklaşık son 1 senedir var. Uykuya dalıyorum daldıktan sonra farklı zamanlarda şöyle bir şey oluyor: Sanki bir şey üstüme bastırıyor ya da içimden bir şey çıkarılmaya çalışılıyor gibi hissediyorum ve bu ruhani alemde boğuşaraktan kendimi gerçek dünyaya geri getirmeye çalışıyorum yoksa bu devam ediyor ve ölecekmiş gibi hissediyorum. Gerçek dünyaya dönünce gözlerimi de açamıyorum kolay kolay, vücudumu hiç hareket ettiremiyorum, oldukça fazla direniyorum ondan sonra uyanabiliyorum gerçek manada. Bu nedir arkadaşlar? Halk dilinde karabasan diyorlar sanırsam ama her gece karabasan mı gelir, anlayamadım. En belirgin belirtisi ise vücudumu hareket ettiremiyorum ağzımı bile açamıyorum. Sanki tüm kontrol başkasının eline geçiyor ve beni kullanıyor. Lütfen bilgili olan kişiler yazarsa sevinirim saçma sapan içine cin kaçmış vs yazacaklar yazmasın.

Okudunuz mu?  Anne baba hakları

Yorum: Geceleri uykudayken ruhum daralıyor kasılıyorum ve kurtulmaya çalışıp uyanıyorum??

sefagedik
yapman gereken şey; 5 vakit namaz, sürekli abdestli gez, sürekli nas felak oku, kuran şifadır. kuran oku. bişe olmaz inşaAllah


Yorum: Geceleri uykudayken ruhum daralıyor kasılıyorum ve kurtulmaya çalışıp uyanıyorum??

hayırlısı23
okuyorum felak nas ayetel kursi hepsini ama yine de oluyor gusül abdestli de bulaşıyorum hep

Okudunuz mu?  Sünni bir hanım alevi bir kimse ile evlenebilir mi ?

Yorum: Geceleri uykudayken ruhum daralıyor kasılıyorum ve kurtulmaya çalışıp uyanıyorum??

Şem’a
Sitede kabus veya diye arama yap çok bilgi bulursun


sefagedik
kardeşim gusulle gezmek farz, normal abdestli gezmek sünnet normal abdestli gez. sürekli euzubesmele çek, bide elektronik cihazları hayatından uzaklaştır kitap oku yatmadan bol bol zikir çek vAllahi deli gibi uyursun 🙂

Okudunuz mu?  İslamı kanıtlamak

gece uyurken ruhum daralıyor

Bu kategoride yer alan Evlenmeden önceki günahımız evlilikle affedilir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Geceleri uykudayken ruhum daralıyor kasılıyorum ve kurtulmaya çalışıp uyanıyorum?? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.