Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:20
missa95
Abone

Peygamberimiz en çok hangi rengi severdi?

Peygamberimiz en çok hangi rengi severdi?

Kayıtsız Üye
Peygamberimiz en çok hangi rengi severdi? Hz. Muhammed s.a.v en çok hangi rengi sevmektedir ?


Cevap: Peygamberimiz (s.a.v) en çok hangi rengi severdi?

Desert Rose
Elbiselerinizin enhayırlısı beyaz elbisedir.Beyaz giyinin ve ölülerinizi beyaz kumaşla kefenleyin"

Okudunuz mu?  İmamı rabbaninin mektubat tercemesi eseri abdestsiz okunurmu?

Peygamberimizin ( a.s.m) beyaz, siyah, yeşil ve kırmızı renklerden yapılmış elbiseleri çeşitli zamanlar da giydiği bilinmektedir. Ancak çoğu zaman beyaz rengi tercih ettikleri gibi, ashabına da tavsiye etmişlerdir. Kırmızı renk cübbe, hırka ve sarık giydiklerine dair rivayetler vardır.(İbn-i Sa’d, Tabakat I. 451; Buhari, el-Ebed 127 no: 348)

Okudunuz mu?  Özgüven ile ilgili şiirler

peygamber efendimiz hangi rengi severdi, peygamber efendimiz hangi renkleri severdi, peygamberimiz hangi renkleri severdi

Bu kategoride yer alan Ben 10 yıldır aralıksız olarak cünüp gezdim bilmiyerek benim günahım ne olur düzelte bilirmiyim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Peygamberimiz en çok hangi rengi severdi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.