Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:42
missa0555
Editor

İstemeden çok yalan söylüyorum bazen bu yalanlara kendim bile inanıyorum

İstemeden çok yalan söylüyorum bazen bu yalanlara kendim bile inanıyorum

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm diyerek başlamak istiyorum ya size bir soru sormak istiyorum da kendimle ilgili ben çok yalan söylüyorum hata doğru söylemek istedim halde doğruyor söylemiyorum ben de anlamadım ama kötü yalan söylemiyorum mesela ben işe gitmeyeceğim diyorum adam ısrar ediyor bende tamam. geleceğim diyorum sabah işe gitmiyorum sırf fazla beni meşgul etmesin diye ya bazen kendim yalan söylüyom ona bazen ben bile inanıyorum ya beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Antartika veya Grönland'da ezan saati nasıl ayarlanır ?

Yorum: İstemeden çok yalan söylüyorum bazen bu yalanlara kendim bile inanıyorum

Ensar
Bu durumda siz patronunuza söz verip sözünü yapmayan lardan olmuş oluyor sunuz. Bu tür söylemler sizde zamanla alışkanlık olmuş ve adet haline gelimiş, bundan uzaklaşmanın en güzel yolu yalan ve söz vermeyince sözünde durmayanın ahirette göreceği azab ve günahı bilmesi gerekir. Söz verip yerine getirmemek münafık alametlerinden dir, yalan söylemek ise, makamın ne olursa olsun yalan söyleyenin peygamberimizden beridir uzaktır.
Bakın Allah Rasulü nasıl buyuruyor; Kul yalan söylemeye ve yalan söyleme niyetini taşımaya devam edince bir an gelir ki, kalbinde önce siyah bir nokta belirir. Sonra bu nokta büyür ve kalbinin tamamı simsiyah olur. Sonunda Allah nezdinde "yalancılar" arasına kaydedilir.
Allah bizi bu hadis ile amel edenlerden eylesin.

Okudunuz mu?  Allahın Sevdiği ve Sevmediği İki İsim

çok yalan söylüyorum, istemeden yalan söylemek

Bu kategoride yer alan Anne ile ilgili şiirler kısa başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstemeden çok yalan söylüyorum bazen bu yalanlara kendim bile inanıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.