Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:05
missa95
Abone

Eşim annem çocuğuma bakmadı diye ailemle görüşmüyor beni de görüştürmüyor,nasıl davranmalıyım?

Eşim annem çocuğuma bakmadı diye ailemle görüşmüyor beni de görüştürmüyor,nasıl davranmalıyım?

Kayıtsız Üye
Eşim annem çocuğuma bakmadı diye ailemle görüşmüyor beni de görüştürmüyor.Ayrıca bize maddi destek olmadıklarını bahane ediyor.Bizim buna ihtiyacımız yok.Eşim babasının sözünden çıkmıyor.Babası da görüşmek istemiyor.


Cevap: Eşim annem çocuğuma bakmadı diye ailemle görüşmüyor beni de görüştürmüyor,nasıl davranmalıyım?

Ercan
Kardeş Allah yardımcınız olsun. Eşinizin yaptığı tabiki tasdik edilecek bir davranış değil. Eşinizle konuşarak çözmeye çalışın. Siz çözemiyorsanız büyükleri devreye sokun. Eşinizin anne babasıyla konuşsunlar. İnşAllah sorunlarınız hallolur.

Okudunuz mu?  Abdestin sünnetleri kısaca

Cevap: Eşim annem çocuğuma bakmadı diye ailemle görüşmüyor beni de görüştürmüyor,nasıl davranmalıyım?

KaLPNuRu
Sanirim sorun annenizin " cocuga" bakmasi yüzünden degildir.
Bence burada daha baska sorunlar var aralarinda..
Cocuk ve maddi yardim bahanesi olmustur son vermesine.

Esiniz görüsmeyebilir ama size asla yasak koyamaz. Koymamasida gerekir cünki sizde evlatsiniz. Ara bozmamasi gerek. Cok kötü bir seydir bu Allah korusun..

Okudunuz mu?  Dünya Ahiretin Tarlasıdır Hakkında Kompozisyon

Aralarinda ki sorunu taraf tutulmadan her iki tarafa da yumusak davranildigi zaman daha cabuk cözülebilcegini saniyorum..

Allah yardımcıniz olsun..

Bu kategoride yer alan Çoçuklarıma "sizi Allah islah etsin" diyorum bu iyi duamı yoksa kötü duamıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim annem çocuğuma bakmadı diye ailemle görüşmüyor beni de görüştürmüyor,nasıl davranmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.