Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:26
missa04
Abone

Eşim annem ve babama gitmemi istemiyor

Eşim annem ve babama gitmemi istemiyor

Kayıtsız Üye
eşim annem ve babamı ziyaret etmemi istemiyor haftada 1 gün gidiyordum her hafta gidiyorsun ayda 1 git 15 günde bir git diye kısıtlama koyuyor bize gelmelerini de istemiyor ailemi özlüyorum onlarda beni ve torunlarını özlüyorlar. çagırdıklarında evin işi var diye geçiştirip aileme gelemeyecegimi söylüyorum. eşimin yaptıgı günah mı hak geçiyor mu ögrenmek istiyorum hocam bu duruma çok üzülüyorum

Okudunuz mu?  Hatırlanmayan günahlara nasıl tövbe etmeli?

Yorum: Eşim annem ve babama gitmemi istemiyor

mum
Kocanızın bu kuralı haklı sebeplere dayanıyorsa günah olmaz ama haklı sebep yoksa keyfi ise günah sayılır.
Unutmayın aklı dengesi yerinde insaflı bir koca, asla karısını ailesinden uzaklaştırmaya çalışmaz.


Yorum: Eşim annem ve babama gitmemi istemiyor

Kayıtsız Üye
Hocam annemle konuşmuyoruz sebebi evlat ayrımı yaptı hiç bir suçum olmadan beddualar etti çocuğumu bile aramış annen olsun demiş eşimde bunu öğrendi ben annemle görüşmek istiyorum eşim gidersen senden boşanırım diyor ne yapmalıyım annem mi eşim mi

Okudunuz mu?  Arkadaşımla aynı rüyayı gördük

Yorum: Eşim annem ve babama gitmemi istemiyor

Omer Faruk
Kardeşim,

Size burada kimse kesin bir cevap veremez çünkü, eşiniz neden bu kadar öfkelendi, sizin eşinizle ayrıca bir probleminiz var mı? Annenizle ilişkiniz niçin bu kadar kötüleşti? Bütün bunları ayrıntılı bilmeden size verilecek her cevap yüzeysel kalacaktır. Ayrıca eşim mi, annem mi gibi bir yol ayrımında olduğunuzu düşünmüyorum.

Okudunuz mu?  Koltuk altı ve kasıkları (etek traşı) kırk günden fazla temizlememek günah mıdır?

Öncelikle sorduğum soruları iyice düşünün sonra hareket edin. Ayrıca müftülüklerde "aile danışmanları" var, bedava danışmanlık hizmeti veriyorlar. Onlara gitmek suretiyle bu konuda daha sağlıklı ve uzun uzun bilgi ve yardım alabilirsiniz.

Allah yardımcınız olsun.


eşim annemi istemiyor, kocam annemi istemiyor, eşim ailemle görüşmemi istemiyor

Bu kategoride yer alan Nişanlıyken yapılan imam nikahı nasıl bozulur başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim annem ve babama gitmemi istemiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.