Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:32
sizden2
Abone

Babam evde içki içiyor melek eve girermi?

Babam evde içki içiyor melek eve girermi?

ilkcan82
selamunaleykum arkadaşlar evliyim ama ailemle birlikte yaşıyorum ben elimden geldiginde dinimi yaşamaya cocuklarıma yaşatmaya çalışıyorum evde kuran okuyorum namaz kılıyorum cocuklarımda okuyor fakat içkinin haram oldugun eve giren içkinin bereketi kaçırıp melekleride kaçırdıgını biliyorum babam içki içiyor fakat ne kadar söylesemde vazgeçemiyor şimdi ben ibadetlerimi yaptıgım halde babamda içki içtigi halde evimize melekler girmiyormu ?


Cevap: Babam evde içki içiyor melek eve girermi?

imam
< selamunaleykum arkadaşlar evliyim ama ailemle birlikte yaşıyorum ben elimden geldiginde dinimi yaşamaya cocuklarıma yaşatmaya çalışıyorum evde kuran okuyorum namaz kılıyorum cocuklarımda okuyor fakat içkinin haram oldugun eve giren içkinin bereketi kaçırıp melekleride kaçırdıgını biliyorum babam içki içiyor fakat ne kadar söylesemde vazgeçemiyor şimdi ben ibadetlerimi yaptıgım halde babamda içki içtigi halde evimize melekler girmiyormu ? >
ve aleykumusselam. Allah babana hidayet versin.

Okudunuz mu?  3 aylık bebeğin ruhu varmı?

Cevap: Babam evde içki içiyor melek eve girermi?

ilkcan82
Amin kardeşim ama soruma cevap alamadım?


Cevap: Babam evde içki içiyor melek eve girermi?

Galus
babanızla oturup bir güzel konuşsanız tatlı dille umulurki faydası olur.


KaLPNuRu
Selamunaleykum kardes,

Bu sorunu sana ben cevaplayabilirim..
Icki olan bir eve melekler gelmezmis bu dogru..
Icki olan bir evde seytan da çok olur..
Evin bereketi FEYZI de gider bu da dogru..
Siz bir arada oturmak zorunda kaliyorsaniz, her ne yönden olursa olsun maddi veyahut manevi, babanizi uyardiysaniz ve halen daha bu ugras içindeyseniz,
çok ihlasli olup da bunun için dua ediyorsaniz, Allahu Teala da niyetinizi biliyorsa çok üzülmeyin..
Siz elinizden geleni yapiyorsunuz.. Ve onun bu yaptigindan dolayi rahatsiz oluyorsunuz..
Ama Allahu Teala sizi de biliyor, babanizi da..
Allah çok merhametli .. Bir çok melekler vardir Allahin izni ile insaAllah siz koruma altindasiniz..
Yoksa bu kadar ibadet edemezdiniz.. Demekki buda sizin imtihaniniz..
Eve meleklerin girip girmedigini bir tek Allah bilir..
Evinizde icki bulundugu ve icildigi için zor bir durum..
Siz haktan yana oldukca, HAK YOLUNDA oldukca, ev degistirmek elinizde degilse, Allahu Teala da eminim sizi seytanin serrinden korur..

Okudunuz mu?  Helalleşmek farz mı

Benim bir arkadaşimin kocasindada ayni sorun var malesef.. Bazen oluyor ickili ortamlardan sarhos eve geliyor.. Arkadasim artik sabrin son damlalarini yasiyor ama o kadar çok dua ediyorki, inan görsen ve duysan aglarsin yalvarislarina..
Esi calistigi maasi cogunlukta kumarda harciyor.. Bu da evin bereketini çok etkiliyor..
Bazen Allahu Tealanin hosuna gider kullarinin ettikleri dualar. Hemen kabul etmek istemez sürekli dua etmesini istedigi için der Hocam..
Ama inanin insaAllah eninde sonunda dualarınız kabul olur ve babaniz tevbe eder..
Allahu Tealanin bircok koruyucu melekleri vardir, siz yeterki evdeki seytanlarin serrinden sürekli Allahu Teala ya SIGININ..

Okudunuz mu?  Şimşek ve yıldırımın meleğin kırbacı hakkında

ilkcan82
tşk ederim cevaplarınız için Allah razı olsun.

——————

babamla çok konuştum bu konuyu ama malesef kendine göre bir bahane uyduruyor uykumu getiriyor gibi gibi eşim yurt dısında oldugu için annemlerin yanına taşındım sonra o evi ben satın aldım satın aldıktan sonra da daha hassasım cıkın gidin diyemem yanlış anlarlar diye çok ta içme diyemiyorum çünki bir lafıma evini taşır yanımdan ama ne zaman içki şişesi ile gelse btün moralim bozuluyor Allah yardımcım olsun

Okudunuz mu?  Geçmişteki günahların hiç akıldan çıkmaması

muhasebeci
sız elınızden gelenı yapmısınız.artık o babanızın sorunu.normalde ıckı ıcenler basına bısey gelsede bırakmıyolar .arkdasımın babasının bacagını kestıler
55 yıldır ıcıyorum bı bacagım gıttı çok mu dedı.barı kalp krızı gecırıp yatalak kalmasa basınıza en zor uo


ayshe
babam çok iciyor ya istemiyorum icsin deye ama çok iciyor nasıl vaz gectirebilirim babami ve bamami ickili halde gördüğümde moralim bozuluyor ve bana bashliyor barmaya ve hatta dovuyor durup duruka ve ondan sonrasida sinir krizi geciriyorum hoopp doktora daha 14 yashindayim 13 yashindayken bashladim sinir krizi gecirmeye bu yashta sinir krizi gecirmek istemiyorum

Okudunuz mu?  Sofiler hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Kayıtsız Üye
Bence hiç bisey duzelmiyecek. Hep içecekler evi dagitacaklar çocuklarını millete rezil edecekler. Ben 29 yaşındayım kendimi bildim bileli içiyor kavgada çabası. Sabret yada dua et demiyecem ama kendini düşün yoksa ilerde benim gibi panik atak olursun en ufak kavgada bile kalbin deli gibi çarpar elin ayağın uyuşur yanı kendine edersin .su da bir gerçek sen başka bir bireyin baban başka bir birey en azından kendi hayal dünyanın veya geleceğin hakkında karar vermesine karıştırma.sen kendin gibi yasa.herşey gönlünce olsun .

Okudunuz mu?  Eşim internette çirkin işler yapmakta, nasıl bir tavır takınayım? ne yapmalıyım?

babam içki içiyor, içki içilen eve melek girer mi, icki icilen evde bereket olur mu

Bu kategoride yer alan ALLAHI inkar eden ateistlerin savundukları şeyler nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam evde içki içiyor melek eve girermi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.