Anasayfa
27 Haziran 2022, 0:28
missa02
Abone

Evi terkeden eşimi, tekrar hangi dualarla eve getirebilirim?

Evi terkeden eşimi, tekrar hangi dualarla eve getirebilirim?

Kayıtsız Üye
Merhaba,
Ben 4,5 yillik evli bir bayanim. Esimle severek evlendik ve yemin ederim çok mutluyduk. 3 haftalik bir tatilin ardindan eve donduk ve 1 hafta sonra eşim evi terketti. Sebep olarakta ben bir koca, bir baba ve sorumluluk alacak bir erkek degilim ben hayatimi istedigimce yasayacagim diyerek gitti.Simdi evini tutmus , aramiyor zaten evden gittikten 2 gun sonra bosanma dilekcesini vermis avukati araciligiyla haberim oldu vs… Allah rizasi için sizden bu konuda bildiginiz etkisinin guclu oldugunu bir duayi benimle paylasmanizi istiyorum. Gercekten çok caresizim cunki o tanidigim kocam gitti ve baskasi geldi sanki. Hani bir sebep olsa yada tartismamiz ama hiç bir şey ortada yokken bu sekilde davranmasi beni endiselendiriyor. ne onun ne de benim zarar gormemizi istemiyorum. Ne olursunuz bilgisi olan benimlede paylassin. Yer gok dualarla yazilmis. Allah hepinizden simdiden razı olsun. Selametle….

Okudunuz mu?  Güzel ahlak ile ilgili hadisler

Cevap: Evi terkeden eşimi, tekrar hangi dualarla eve getirebilirim?

Desert Rose
ve aleykumusselam konu hakkında
tavsiye edilen özel bir dua yoktur kardeşim
samimi olarak içinizden geldiği gibi dua da bulunabilirsiniz
Allah c.c yardımcınız olsun


Cevap: Evi terkeden eşimi, tekrar hangi dualarla eve getirebilirim?

_müberra_
ben nacizane; ayetel kürsi okuyumanı,vede başka tutulmuş olacağı biri varsa ,sen onu düşünerekden ,ayrılmaları için "tebbet "suresi okumanı tavsiye edeceğim .nasipse tekrar birleşirsiniz inşaAllah

Okudunuz mu?  İktidarsız bir adamın evlenmesi haram mıdır ?

Cevap: Evi terkeden eşimi, tekrar hangi dualarla eve getirebilirim?

Mayahanim
Eşim bizi yalanlara annesini lafiyila tark etdi esimi nasin geri gatirabilirim hangi dualarla


Kayıtsız Üye
Kocami duayla benden ayirdiler onu nasin geri getirebiliriz


Kayıtsız Üye
Ben esimi benden ayiran abisi ablasi annesi Allah belanizi versin yuvami yiktilar esimi nasıl aldilar anlamadim biz çok mutluyduk bir gece içinde goturduler simdi ise bosandik ben esimi geri istiyorum nasıl yardımcı olursunuz

Okudunuz mu?  Hangi hallerde selam verilmez?

Kayıtsız Üye
Eşinizle iletişime geçin ve büyükleri araya sokun bide bol bol dua edin inşAllah…


Kayıtsız Üye
Evet zor durum benide eşim terk etti bazı anlaşmazlıklardan dolayı ama bu terk etmeyi meşru kılmaz çünkü evlilik kutsal Ve önemlidir, eşin geri gelmesi için birebir konuşmak, araya tanıdıkları sokup konuşturmak, mümkünse beraber doktor terapisi e gitmek, bazı özel ayet ve duaları okumak ve muska yaptırmak gibi seçenekleri kullanabilirsiniz, Allah hepimizin yardımcısı olsun sonuçta bir imtihan dünyası dayiz….

Okudunuz mu?  Kız Çocuk sahibi olmak için okunacak dualar

eşim evi terketti nasıl geri getirebilirim, eşimi nasıl geri getirebilirim, eşimi eve nasıl döndürebilirim

Bu kategoride yer alan Sığır Jelatini Nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evi terkeden eşimi, tekrar hangi dualarla eve getirebilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.