Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:51
sizden03
Abone

Meninin bulaşma sınırı nedir, acilen bakar mısınız ? Yıkamadığım şey kalmadı.

Meninin bulaşma sınırı nedir, acilen bakar mısınız ? Yıkamadığım şey kalmadı.

ziya3400
Gece mesala rüya gördük , meni çıktı. İç çamaşırımızdan(donumuzdan) eşorfmanımıza bulaşıp oradan da çarşafımıza bulaşır mı ? Yani bu kadar yolu katedebilir mi ? Normal sidik sıvısı olsa anlayacam katedebilir meni katedebilir mi önce dondan geçecek eşorfmana sonra eşorfmanın ön yüzeyinden çarşafa geçecek olur mu böyle şey ? Ve çarşaftanda diyelim o çarşafı yıkamaya getirirken sürtünmeden başka yere ? O başka yere de başkası dokundu ordan da ona ? böyle zincirleme oluşur mu ?

Okudunuz mu?  Peçeli birinin ,erkek doktorun yanında yüzünü açması caiz mi ?

BEN;
Üstümdeki eşorfman takımını,iç çamaşırlarımı, yatak örtü takımlarımı hepsini yıkadım.

Sadece kafama bir şey takıldı.

Çekyatta yatıyorum ben. Kalktığımda yatağımı annem hemen toplamış örtüleri çekyatın altına koymuştu. Fakat orada da yorganların sarılı olduğu bir bez vardı. O beze benim yatak takımımdan yastık,yattığım örtü temas etti. Sonra ben anneme yatak takımlarımı yıkattırdım. Yıkandı güzelce 2-3 saat sonra yine çekyatın altına konuldu. SONRA AKLIMA BİR ANDA ACABA yatak örtülerim yıkanmadan önce o alttaki beze temas ettiğinde pislik o yorgan bezine de geçmiş midir ? Sonra bu temizlenen yatak örtülerim tekrar o bezin yanına geldiğinde ona pisliğin geçtiğini varsayarak o pislik tekrardan temizlenen yatak takımıma geçmiş midir ? Böyle bir şey mümkün mü ? sorsanız yatakta ıslaklık gördün mü görmedim ama diyelim oldu (DİKKATLİ OKUYUN ANLAMASSINIZ OLAYIMI LÜTFEN)

Okudunuz mu?  Namaz kılarken küçük beyaz parıltılar görmek neye delalet eder?

Cevap: Meninin bulaşma sınırı nedir, acilen bakar mısınız ? Yıkamadığım şey kalmadı.

imamhatipli42
Özür dileyerek yazıyorum kardeşler. Bu meni bir litre mi gelecek kardeş yapma Allah aşkına. Gelceği 5-6 damla o da iç çamşırını geçmesi bile zor. Bu kadar takıntı senin durumunu daha da zorlaştırır haberin olsun.
Şeytan bir tane forumda sana cevap yazanlar 10-15 kişi ama sen bir şeytanın sözünü 10-15 müminin sözüne değişiyorsun.
Aynı soruyu tekrar sorarsan konuyu gördüğümde yine konuyu kapatırım unutma bunu senin iyiliğin için yapıyorum.

Okudunuz mu?  Gece sahura kalkmadim sabah kalkinca niyet ettim olurmu ?

sperm bulaşma takıntısı, Bulaşma, sperm bezden bulasirmi

Bu kategoride yer alan Yeni doğan çocuğun kulağına ezan okumak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Meninin bulaşma sınırı nedir, acilen bakar mısınız ? Yıkamadığım şey kalmadı. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.