Anasayfa
14 Şubat 2023, 18:40
sizden06
Abone

Hemen hemen her sabah şu olayları yaşıyorum Gusül gerektirir mi ?

Hemen hemen her sabah şu olayları yaşıyorum Gusül gerektirir mi ?

ziya3400
Arkadaşlar hemen hemen her sabah kalktığımda sanki o gece rüya görmüş ve iç çamaşırım ıslanmış gibi kalkıyorum. Kontrol ediyorum iç çamaşırımı hatta hatta bazen kokluyorum. Islaklık olmuyor ama içimdeki ses sen gece erken rüya gördün sabaha kadar kurudu diyor. Gusül abdesti almalısın diyor. Hatta bazen rüya görmesem bile rüya gördün de hatırlamıyorsun diyor içimdeki ses sen gusül almalısın diyor. Her sabah zorluyor beni böyle. Ne yapmam gerekiyor ? Ben farkında olmadan rüya görüp, gece meni iç çamaşarımıda kuruyup sabah farketmeme gibi ihtimal var mı ? Kuruyabilir mi meni iç çamaşırda geceden sabaha kadar, gözle görülmezmi elliyorum kontrol ediyorum.

Okudunuz mu?  Tırnak uzatmanın dini hükmü nedir?

NE YAPMAM GEREKİYOR ? GUSÜL ALAYIM MI BÖYLE DURUMLARDA ?


Cevap: Hemen hemen her sabah şu olayları yaşıyorum Gusül gerektirir mi ?

mslmn
Aynı şey benimde başıma gelmişti yataktan biranda fırladım banyoya koştum çamaşırda ıslaklık veya leke yoktu vücudumdada yoktu bende abdestimi alıp sabah namazımı kıldım.bende kendi kendime ya kurduysa dedim ama rüyayı görür görmez kalktığım için hiçbirşey yoktu.Ancak senin zamanını bilmen lazım ben rüyayı görür görmez kalktığım için kendimden emindim.

Okudunuz mu?  Kürtaj Günah mı?

Cevap: Hemen hemen her sabah şu olayları yaşıyorum Gusül gerektirir mi ?

ziya3400
ben kendimden emin olsam bile içimdeki ses o eminliği kaybetttiriyor. Kontrol ediyorum genelde ayrıntılı bir şey göremiyorum ama ya kuruduysa şüphesi geliyor bu sefer


Cevap: Hemen hemen her sabah şu olayları yaşıyorum Gusül gerektirir mi ?

By JoKer
Vesvesedir banada oluyor eğer olsa zaten kokusu ağırdır hemen çıkmaz .ben kokluyorum koku yoksa devam ediyorum çünkü acayip bir kokusu var ve hemen belli ediyor .

Okudunuz mu?  Korkmaya başladım acaba dinden çıktım mı ?

emniciba
ya benım sorum oldukı bu kurudu nasıl bellı olur beyaz donda rengı nasıl olur ben bakıyorum kılotun sol tarafına bakıyorum kumas ızlerı oluyor benzetıyorum ama koku yok sonra sağ taraftada aynı sey goruyorum ama bu nlara dıkkatlı bakınca boyle oluyor dıyorum bır sağa bır sola yayılcak halı yok vesvese
bırde bu döl kaç saatle kurur

Bu kategoride yer alan Namazı Başı Açık Kılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hemen hemen her sabah şu olayları yaşıyorum Gusül gerektirir mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.