Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:20
sizden06
Abone

Hangi günahlar tövbeyi bozar?

Hangi günahlar tövbeyi bozar?

Zeor
Arkadaşlar ben mastürbasyon(elle boşalma)ya tövbe ettim 2 aydırda yapmıorum fakat arada rüyalanıyorum(rüyada boşalma).Uyanır uyanmaz guslümü alıyorum.Fakat bazen rüyalandıktan sonra namaz vaktine daha kalıyor.Ve bildiğim kadarıyla namaz vaktine kadar gusül almamız gerekiyor.Namaz vaktine kadar gusül alabilecek bir şekilde zaman bırakarak o arada mastürbasyon yapsam tövbem bozulur mu?Yani rüyalandıktan sonra.

Okudunuz mu?  Gusül abdesti yerine duş almak

Cevap: Hangi günahlar tövbeyi bozar?

Hoca
< Arkadaşlar ben mastürbasyon(elle boşalma)ya tövbe ettim 2 aydırda yapmıorum fakat arada rüyalanıyorum(rüyada boşalma).Uyanır uyanmaz guslümü alıyorum.Fakat bazen rüyalandıktan sonra namaz vaktine daha kalıyor.Ve bildiğim kadarıyla namaz vaktine kadar gusül almamız gerekiyor.Namaz vaktine kadar gusül alabilecek bir şekilde zaman bırakarak o arada mastürbasyon yapsam tövbem bozulur mu?Yani rüyalandıktan sonra. >
Kardeş sen haram bir şey için bizden fetva istiyorsun.
Biz fetva versek de(ki veremeyiz) sende biliyorsun ki doğru değil.
Bir günahı yapmamaya Allah’a söz vermişsen, hangi durum olursa olsun yaptığında yaparsan tevbeni bozmuş olursun.

Okudunuz mu?  Riya Ve Kibir Anlama

hangi günahlar affedilmez, mastürbasyon tövbeyi bozar mı

Bu kategoride yer alan Secde Edilen yer ile ilgili hüküm nedir? Seccadeye alnı koymanın caiz oluşunun dayanağı nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hangi günahlar tövbeyi bozar? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.