Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:06
sizden06
Abone

Gusul abdestinde burnumuza suyu en son alırsak gusul geçerli olur mu?

Gusul abdestinde burnumuza suyu en son alırsak gusül geçerli olur mu?

Müslüman123
Gusul abdestini aldık diyelim.Ama burnumuza tam suyu alamadık.(Öyle geldi bana)Etek traşını falan olduk diyelim sonradan burnumuza su alsak gusül geçerli olur mu? Banyonun en sonunda.Her tarafımı yıkadıktan sonra burnuma tekrar su alırım dedim ama unuttum en sonda banyodan çıkmadan önce aklıma geldi gusül geçerli olur mu?
Farz olan şeyler : "Ağza su alıp boğaza kadar çalkalamak. Buruna su çekmek ve yıkamak.Tepeden tırnağa bütün vücudu yıkamak." Sonuçta hepsi uygulanmış oluyor…. Gusul geçerli midir???

Okudunuz mu?  Dünya mı güneş etrafında dönüyor yoksa güneş mi dünya etrafında?

Cevap: Gusul abdestinde burnumuza suyu en son alırsak gusül geçerli olur mu?

Hoca
< Gusul abdestini aldık diyelim.Ama burnumuza tam suyu alamadık.(Öyle geldi bana)Etek traşını falan olduk diyelim sonradan burnumuza su alsak gusül geçerli olur mu? Banyonun en sonunda.Her tarafımı yıkadıktan sonra burnuma tekrar su alırım dedim ama unuttum en sonda banyodan çıkmadan önce aklıma geldi gusül geçerli olur mu?
>

en son olarak burna su alırsan yine geçerlidir.

Okudunuz mu?  Dua ediyorum sürekli ama ruhum daralıyor:(

Cevap: Gusul abdestinde burnumuza suyu en son alırsak gusül geçerli olur mu?

Müslüman123
Allah razı olsun.En son çıkmadan tekrar su vermiştim.

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken bazen ALLAH u ekber demeyi unutuyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusul abdestinde burnumuza suyu en son alırsak gusul geçerli olur mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.