Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:57
temizlik
Yönetici

Gusül abdestini yanlış alırsak ne olur?

Gusül abdestini yanlış alırsak ne olur?

mum
Gusül abdestini yanlış alan bakar eğer ağzına burnuna su almış ve tüm bedenini yıkamış ise guslü geçerlidir.
Çünkü farz olan tüm vücudu yıkamak ve ağız ve buruna su vermektir.


Cevap: Gusül abdestini yanlış alırsak ne olur?

HADİE
aslında gusül abdesti yanlış alacak kadar zor bir abdest değildir ağız ve buruna verilen sudan sonra bedenin tamamen yıkanması gerekir yanlış alınacak bir tarafı yoktur

Okudunuz mu?  Saç,Sakal Traşı Olmak,Tırnak Kesmek Abdesti Bozar mı?

Yorum: Gusül abdestini yanlış alırsak ne olur?

Kayıtsız Üye
Sizlere bir sorum olacak. Ben gusül abdesti için banyoya sol ayak ile girdim niyetimi getirdim. Ellerimi yıkayıp sağ elle avrat yerimi yıkadim. Ve daha sonra normal namaz abdesti aldım. Abdeste de önce kolumu yıkamam yerine başımı mest ettim.
Abdesti normalde çok iyi biliyorum âmâ hep gusül de unutuyorum. Sizler sorum şu olacak
1-) avrat yerimi sağ elle yikadim gusül abdestim kabul olurmu??
2-) gusül abdesini alırken namaz abdestide gerekiyormuş. Bende namaz abdesini karıştırdım. Kollarimi yikamam yerine başımı mest ettim gülsüm kabul olurmu??

Okudunuz mu?  Kadınla erkek cinsel ilişkiye girdikten sonra cünüpken, gusül abdesti almadan yemek yiyebilir mi?" diye sormuş.

Yorum: Gusül abdestini yanlış alırsak ne olur?

ACİLSERVİS
Guslün farzlarını yerine getirdikten sonra hiç bir şey gusle engel olmaz. Guslü ve dinini daha iyi doğru yerden öğrenmek için İlmihal satın alıp bol bol okumalısın.


yanlış gusül alınırsa ne olur, gusül abdestini yanlış elle alırsak ne olur, gusul abdesti yanlis alinirsa kabul olur mu

Bu kategoride yer alan Tırnak içlerindeki kirler veya burnumuzdaki sümük veya kirler gusle mani olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdestini yanlış alırsak ne olur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.