Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:48
missa0
Abone

Cübbe şalvar sarık takke günlük yaşamda kullanılmasının hükmü nedir?peygamber zamanında ne giyerdi?

Cübbe şalvar sarık takke günlük yaşamda kullanılmasının hükmü nedir?peygamber zamanında ne giyerdi?

Kayıtsız Üye
ben takke takarak dolaşıyorum namazlarımı onunla kılıyorum, başımdan eksik etmiyorum. Hem iyi hissettiriyor kendimi hem de nefsimin önüne geçmemde kolaylık sağladığını düşünüyorum şeytanın vesvesesinden korunduğumu hissediyorum. Şeytanın vesvesesini ve kendi nefsimin önüne geçirtiyor,. kendimi iyi hissettiriyor, daha bir huzurlu… Takke takmanın hükmü nedir ? Bi sakıncası var mı ?

Okudunuz mu?  Az bir kan abdesti bozar mı

Yorum: Cübbe şalvar sarık takke günlük yaşamda kullanılmasının hükmü nedir?peygamber zamanında ne giyerdi?

muvaffak
Namaz kılarken erkeklerin başlarını takke (veya başka bir örtü ile) örtmeleri Peygamber tarafından tavsiye edilmiştir. Gündelik hayatta takke takmak ise farz, vacip değildir.


sarık çeşitleri, sarık nedir, gunluk hayatta takke takmak

Bu kategoride yer alan İnsanlar uçabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cübbe şalvar sarık takke günlük yaşamda kullanılmasının hükmü nedir?peygamber zamanında ne giyerdi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.