Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:48
missa0
Abone

İnsanlar uçabilir mi?

İnsanlar uçabilir mi?

kastamonu37
Arkadaşlar soru açık ve net insanlar uçabilir mi? Ve bunu nasıl gerçekleştirir?


Yorum: İnsanlar uçabilir mi?

Kayıtsız Üye
Soruyu görür görmez dudağımı ısırdım. Allah akıl fikir versin tüm müslüman halkına inşAllah.


Yorum: İnsanlar uçabilir mi?

kastamonu37
İzle ozaman belki Allah akıl fikir verir sana da 🙂


Yorum: İnsanlar uçabilir mi?

duzgunomer
Süperman de uçuyor şaşırıyor muyuz 🙂

Videoda hem uçuyo hem ışınlanıyo, gerçek olduğuna inanıyor musun 🙂

Okudunuz mu?  Hangi ilin hangi meyvesi meşhur?

Orkun ışıtmak ile bir ilizyon arabayla vurup kaçma ilizyonu yapmışlardı 🙂


kastamonu37
Orkunun videosu kurgu ve efekt bu adamın uçması bilim adamları doğrulanmış ve bunu beyin gücü ile insanların yapabileceğini söyleyerek açıklamışlar 🙂 Hindular da da bu tarz çok olay var insan zaten yaratılış gereği en üstün değil mi ? Belki uçmak ile ilgili bir ilim var keşfedemiyoruz


MutluAy
after effects vb. programlar ile bu tür videolar mümküm


duzgunomer
İnşAllah öyle ilim bulurlar 🙂 En çok istediğim baktığın yere ışınlanabilme, 30 ışınlanmada kabeye ücretsiz gidebilirim 🙂 Bir düzenek kurarım aşağıda bulunan büyük bir kaya ile yukarı ışınlanırım, aşağa doğru atarım kinetik enerjinisini elektrik enerjisine dönüştürerek sınırsız enerji elde edebilirim. Böylelik bu bozuk sistemde çalışmak zorunda kalmayıp, namahremlerden olabildiğince uzak dururum 🙂

Okudunuz mu?  Geçmişte işlediğim günahı evleneceğim kişinin bilmesi gerekir mi?

kastamonu37
Hahah 🙂 mantıklı sende benim gibi kıyamet kopsa da gitsek diyenlerdensin galiba dünya o kadar bozuk ki artık bukadar kötü insanın yaşadığı dünyada doğru dürüst kimse olmadığı için insan ölmek istiyor. Yalnız şaka bir yana ben Nihat Hatipoğlu nda da ileride insanların ışınlanma uçma gibi özellikleri olabileceğini duymuştum

Okudunuz mu?  Görünmeyen varlıklardan korunma duası

mum
İnsana uçma özelliği verilmedi maalesef, videodakiler hepsi hiledir.


Dumam
Bizim vücudumuzun yapabilecekleri sınırlı ama ruhumuz enerjiden oluşuyor çoğu müslüman bilim insanına göre enerjiyle maddeye hükmedebilmek insanın yapabileceği bir şey ama Allah böyle bir yeteneğiz olduğunu ve kullanmamızı istediği sürece gerçekleşebilir Kur an da bu tarzda birçok olay mevcut ama bunlar sadece Allah ın nasip ettiği bir mucizemi yoksa kuluna nasip ettiği ilim midir onu Allah bilir. Ashabı keyf suresininde bir grup gencin bir mağrada uyutularak 300 yıl kadar zaman geçirdiği yazıyor günümüzde bazı zengin insanların vucutlarını dondurarak geleceğe gitmeye çalışması gibi zülkarneyn a.s zamanda yolculuk yapması gibi bu olay gelecekte mi yaşanmış yoksa zamanda yolculuk mu yapmış onu tam bilmiyorum bu ayetlerin geniş bir açıklamasını okumak gerekli.

Okudunuz mu?  Bir kişi zinaya düşme tehlikesi altında olup olmadığını nasıl anlar ?

cvallkzs67
Benim düşüncem eğer telekinezi gerçekse insanlar uçabilir


kastamonu37
Bende katılıyorum telekinezi gerçekse insanlar uçabilir çünkü bir nesneyi hareket ettirebilecek olan enerji ve ilim insanın bedenini dünya ve yerçekimine karşı da hareket ettirebilmesi anlamına gelir ki evliyaların suda yürüdüğü uçtuğu ışınlandığı söylenir halk arasındaki hikayelerde bunlar bence Allah tarafından verilen ve cennet ehline ait ruhani özellikler olan birer ilim olmanın yanında insanların ruhlarının bedenlerinin önüne geçmesi ile olabilecek durumlar diye düşünüyorum bir insan bedeni ile ruhunu yönetmek yerine ruhu ile bedenini yönetir ise bunu yapabilir.

Okudunuz mu?  İslam'dan haberi olmayanların durumu nedir

Örneğin yüzme bilmeyen insan boğulma korkusu ile bir türlü yüzemez çünkü ilk yaratılışta bu özelliği unutur aslında anne karnında yuzmektedir. Uçmak daha zor ama imkansız bir beceri değil zannimca tamamen ruhani bir seviyeye gelebilmek dünyayı terkedebilmek gerekir beyin olarak ruhunu hissetmek ve ruhunu kontrol altına almak gibi belki de kim bilir

Okudunuz mu?  Hu ve Hay Allah (cc) nün isimlerinden midir anlamları nedir ?

Kayıtsız Üye
Allah herseyin en dogrusunu bilir!

Ben bu tur konularda çok dikkatli olmanizi siddetle tavsiye ederim.

Aslolan dindeki durumdur,insanin ozelliklerini de en iyi Allah bilir!

(Deccali dusununce imtihan için farkli ozellikler olabilecegi dusunulebilir)

Gunumuzde hile yapmaya çok uygun bir ortam var ve hileyi de oyle rastgele alelade yapmayan sistemlice calisip hile için mucadele verenler çok ileri gidenler var!

Okudunuz mu?  Geceleri istemeyen rüyalar görmemek için ne yapılmalıdır?

Mavi ay diye bisey duydunuz mu mesela,bilmeyenler internetten mavi ay yazip arayabilir.

Teknolojiyi kullanarak gokyuzune belli resimler cizilebilecegi,bu yolla insanların dini yonden etkilenilmek istenilmesi kisaca!

Bilim adamlari dogrulamis denilen seye inanmak da kolay olmasa gerek,bu sadece soylenmis bir soz de olabilir!(yalan olabilir)

Okudunuz mu?  El ele tutuşmak veya öpüşmek de zina hükmüne geçiyormu

Ben bu mavi ayi arastirirken ornegin bilim adamlari daha inandirici olmasi için calisiyor da deniliyordu,bilmi ve bilim adamlarini da kullaniyorlar!(hepsini demiyorum tabi)

Zalimler,zulumlerini savunmada çok gucluler!

Allah diledigi muddetce elbette,Allah i hesaba katamiyorlar,aldanmalari bu yuzden ve cokusleri de bu yuzden olur InsAllah.

Zalimlerin zulmune lanet olsun,zulmu savunduklari silahlari kendilerine donsun,lanet dilemeyi hakettikce her zalime lanet olsun!

Okudunuz mu?  Çok kötü durumdayım

kastamonu37
Mavi ayı duymadım ama Pentagon bulutları yönlendirerek istediği bir yere Şimşek ve yağmur yağdırmayı başarmış diye duymuştum


nurçiçek
yok ucamaz, uçabilse zaten şimdiye kadar denerdik değil mi? Komik olmayın…. İlerde ne olacağını bilemeyiz tabi, bir bakarsınız bir hap alarak kanatlarımız çıkmış falan….


Kayıtsız Üye
İlla profesörler veya bilim adamları bulucak diye bir şey yok matematik öğren kendin yap bul tarihe imza at

Okudunuz mu?  Levh-i Mahfuz ve Rad-39 ayeti ile ilgili kaderin değişimi mümkün mü?

alanyatc
Allah izin verdikten sonra herşey olur..


bir insan uçabilir mi, insanlar uçabilirmi, insanlar uçabilir mi

Bu kategoride yer alan Eşim artık beni sevmediğini ve istemediğini söyledi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İnsanlar uçabilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.