Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:47
itikad
Yönetici

Rahat cennettedir, dünyada değil…

Rahat cennettedir, dünyada değil…

LeoparGS
Rahat cennettedir, dünyada değil…

Kudsî bir hadiste Cenab–ı Hak şöyle buyurmaktadır: Ben ilmi açlığın içine koydum insanlar onu toklukta arıyorlar, ben izzeti ve şerefi itaatin ve kulluğun içine koydum, insanlar onu idarecilerin kapısında, makamda ve şöhrette arıyorlar. Ben zenginliği kanaatin içine koydum insanlar onu malda ve mülkte arıyorlar. Ben rahatı, zevki, lezzeti cennetin içine koydum insanlar onu dünyada arıyorlar.

Ailem Dergisi


Cevap: Rahat cennettedir, dünyada değil…

HADİE
dünyayı ebedi zannedip ona umut bağlayanlar ve ahireti unutanlar nasılda bir gaflettedirler ebedi ahiret aleminde cenneti alayı kaybedenler ne için yaşadıklarına çok pişman olacaklardır

Okudunuz mu?  Cehennemin Bekçileri Ve Zebanileri Hakkındadır

insanlar cenneti dünyada arıyorlar

Bu kategoride yer alan Hiç Kimsenin Azabından Kurtulamayacağı Cehennemden Korkmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rahat cennettedir, dünyada değil… Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.