Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:10
sizden4
Abone

Gusül abdestinde göz çukurlarını yıkamak müstehaptır diyor göz çukuru diye tabir edilen yer tam olarak neresi kaşların..

Gusül abdestinde göz çukurlarını yıkamak müstehaptır diyor göz çukuru diye tabir edilen yer tam olarak neresi kaşların..

ekrem004
gusül abdestinde göz çukurlarını yıkamak müstehaptır diyor göz çukuru diye tabir edilen yer tam olarak neresi kaşların altı ile gözün alt kapakçığı mı

Okudunuz mu?  Allahtan çok para istemek

gusül abdesiti aldıktan sonra gözümle oynarken gözümde ıslak çapak olduğunu farek ettim yemek yedim sonra tekrar yıkadım aklıma bir kurt düştü acaba yemekten sonra yıkayarak ertelemiş mi oldum diye ertelenirse gusül gafil olur diye okumuştum yani sıvı çapağın olduğu yer kuru almıştır diye düşündüm muhtemelen göz kapağının ucundaydı gusül geçerli olurmu

Okudunuz mu?  Ezan okunmaya devam ederken namaz kılınabilir mi yoksa bitmesini mi beklemeliyiz?

Yorum: Gusül abdestinde göz çukurlarını yıkamak müstehaptır diyor göz çukuru diye tabir edilen yer tam olarak neresi kaşların..

arifselim
Göz çukurları demek, göz yumulduğunda burunla gözün kesiştiği noktaya ve orada beliren çukura denir. Gusülden sonra bir kuru yer kaldığını farkeden kişi o yeri yıkaması yeterlidir. Çok uzun süre geçse bile gusle bir zararı olmaz.

Okudunuz mu?  Buruna Su Verme Vesvesesi

gusülde göz çapağı

Bu kategoride yer alan Hakkını helal etmemek ve hakkını haram etmek aynı şey midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdestinde göz çukurlarını yıkamak müstehaptır diyor göz çukuru diye tabir edilen yer tam olarak neresi kaşların.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.