Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:03
sizden06
Abone

İmani konular… sanki haşa imanım elimden kayıyormuş gibi geliyor ne yapmalıyım?

İmani konular… sanki haşa imanım elimden kayıyormuş gibi geliyor ne yapmalıyım?

mslmn
Selamun aleyküm,

nedense ahirete karşı vesveseler başladı gibi ya da tüm iman konularındada vesvese var şüpheye düşmüyorum Elhamdülillah. ama sanki haşa imanım elimden kayıyormuş gibi geliyor ne yapmalıyım.eskiden imanım dahada sağlamdı tabi böyle sağlamdı demek doğru mudur bilmem ama nedense körelmiş gibi sanki.ne yapıabilirim acaba?

Okudunuz mu?  İmsaktan sonra sabah namazı kılınır mı?

Cevap: İmani konular.

islamyolu
kardeş Şeytan boş insanlarla uğraşmaz. Anlaki sende iş var. Namazını kılıyorsun ibadetin yapıyorsun. Şeytan senle uğraşmayacakta kimle uğraşacak. insanın içinde cihat vardır. o cihatlarıda inşaAllah hakkıyla kazanıyorsundur.

yani diyecegim. Namaz kılıyorsun diğer ibadetlerini yapıyorsun. şeytanda senle uğraşıyorsa Anlaki sende iş var. boş eve hırsız girmez.

Bu kategoride yer alan Şuanda cennet ve cehennem yok mu? mahşer gününden sonra mı belli olacak? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İmani konular… sanki haşa imanım elimden kayıyormuş gibi geliyor ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.