Anasayfa
11 Temmuz 2023, 13:56
sizden3
Abone

Sürekli gusül abdesti alıyorum

Sürekli gusül abdesti alıyorum

kemall_denizz
hocam ben cenabetli olmadığım halde sürekli kendimi cenabetli hissedip sürükli gusül abdesti alıyorum.ve bu abdestide olmadı olmadı diyip tekrar tekrar alıyorum.mesela eğer cenabetliysem üzerimde ne varsa yıkıyorum geçerken bişeye mi değdim onuda yıkıyorum halıyamı bastım onuda yıkıyorum yani dokunduğum herşey cenabetli diye bir düşünce oluştu bende bunu nasıl yenebilirim.

Okudunuz mu?  Rabbena lekel hamd demenin hükmü nedir?

Cevap: Cenabet gezmek … cenabetli olmadığım halde sürekli kendimi cenabetli hissedi

azra
bu bir vesvesedir
vesveseden kurtulma çareleri araman gerekir


Cevap: Cenabet gezmek … cenabetli olmadığım halde sürekli kendimi cenabetli hissedip sürükli gusül

ebediyyetyolcusu
Selamün aleyküm,

Eğer cünüp iseniz bir defa gusül edin, ondan sonrasını düşünmeyiniz. Gusul bitti mi, cenabetlik de artık bitmiştir. Gusül’den sonra hala ben cenabet miyim düşüncesi, şeytani vesvesedir kulak asmayın böyle bir durum da kalkıp tekrar gusül etmek o vesvese’ye yenik düşmek olur, çünkü o yine sen cenabetsin diyecektir.

Okudunuz mu?  Kuran çarpsın deyip pişman olmak

Şeytanın amacı bu durumda ancak insanı gusül’den soğutmak ve uzaklaştırmaktır.


Yorum: Cenabet gezmek … cenabetli olmadığım halde sürekli kendimi cenabetli hissedip sürükli gusül abdesti alıyorum

Kayıtsız Üye
Hocam bn gusül alirken aklkmdan birkufur gecdi ama disimdan agzimi oynatarak soylemdim sonra gusulumu aldim cikdim banyoda hep kendimi simdi cebabet saniyorum ne yapmaliyim

Okudunuz mu?  Vesveseden kurtulmak için okunacak Duanın Türkçe meali nedir?

Hocam bn gsusul abdesti alirken aklimdan bir kufur gecdi ve ondan sonra gusulumu aldim banyodan cikdim simdi neypmaliyim


AKA
Bunun gusül ile bir alakası yok. Ne hissettiğinin de önemi yok.


Kayıtsız Üye
sürekli kendimi cünüp hissediyorum.bir kız görsem yada bir öpüşme sahnesi görsem birazda etkilenmişsem sanki cünüp olmuş hissine kapılıorum.hep vesvese gelior.meni geldiğini sanıp gusl abdesti alıorum bazern günde iki üç defa oluor bu durum.iç çamaşırıma baktığımda meni görmüorum ama aynı durum tekrar olsa gene meni grldi sanıorum ama bakıorum gene bişey yok hep oluorbir kızla göz göze gelsem etkilenmişsem cünüp oldum sanıom. Bezen aklıma yatarken cinsel seyler geliyor penisimi hiç ellememe ragmen cunup oldum samiyirum bakiyorum ıslaklık yok ama genede farketmeden cunup oldugmu saniyorum

Okudunuz mu?  Türkçeden YASİN İ ŞERİF okumak

ait
Bu tür akıntılar genellikle mezi olur. Meni ile mezi arasındaki farkı okuyup öğren. Mezi gusül gerektirmez. Sadece değdiği yeri kirletir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar ben gusül abdestini şöyle alıyorum doğru mudur acaba
1.niyet ediyorum
2.elimi yıkıyorum
3.ağzına 3 defa
4.burnuma 3 defa
5.sağ kolumu yıkıyorum
6.sol kolumu yıkıyorum
7.başımı yıkıyorum
8.önce sol sonra sağ ayağımı yıkıyorum
Ve bunları yapmadan önce vücudumun her yerini ıslatıyorum

Okudunuz mu?  İsrail köpekleri için yapılabilicek beddua

ACİLSERVİS
Bir kere ağza ve burna su verip tüm vücudunu yıkayanın guslü olur. Detaylı güzel gusül almak istiyorsan. Şunları bileceksin. Farz nedir, sünnet nedir, Guslün farzları nelerdir ve guslün sünnetleri nelerdir bileceksin. Bunları en iyi öğreneceğin yer de ilmihaldir.


cenabet, sürekli gusül abdesti alıyorum, cenabet gezmek

Bu kategoride yer alan Namazda sadece bildigimiz duaları okumak? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sürekli gusül abdesti alıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.