Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:19
sizden8
Abone

İsrail köpekleri için yapılabilicek beddua

İsrail köpekleri için yapılabilicek beddua

Katade
israil köpekleri için yapılabilicek beddua


Cevap: Israil köpekleri için yapılabilicek beddua

Darusselam
Gelin İsrail’e Beddua Edelim!

Ey Rabbimiz! Onların mallarını yok et, kalplerine sıkıntı ve korku ver [1]

Nuh:
"Rabbim! dedi, Yeryüzünde kâfirlerden hiç kimseyi bırakma!

Çünkü sen onları bırakırsan kullarını saptırırlar; yalnız ahlâksız, nankör insanlar doğururlar.

Rabbim! Zalimlerin helâkini arttır."[2]

Okudunuz mu?  Sakal traşı olan erkeklerin faullerinin hizası nerede olmalıdır, kulak memesi hizasında olmalı sözü doğru mu?

Gazze’de cehennemi yaşıyoruz diyor işgalci Siyonist Yahudi askerler. Devamla diyorlar ki Direnişçiler yerin altından çıkıyorlar ve bize zor anlar yaşatıyorlar. Korkak, zalim, gaddar, şerefsiz ve karaktersiz İsrail, tüm silah gücüne ve bu gücü kullanıp Gazze’ye hayatı çekilmez kılmalarına rağmen dünya Müslümanlarından aldıkları dua ve desteğin de etkisiyle zalim ve müstebit güce cehennemi yaşatıyorlar elhamdülillah. ALLAH-u Ekber!

ALLAH resulü, Bi’ri Maune’de şehit edilen 70 Kur’an hocasının anısına, 30 gün boyunca her namazın son rekâtında rükûdan sonra ellerini açıp katil kabilelerin isimlerini sayarak lanet ve beddua okumuştur.

Okudunuz mu?  Namazda secde sayısını unutan iki kere secdeye vardığı ağır bastığı halde üçüncü kez secdeye yapsa

Bizlere ALLAH resulünü anlatırken O beddua okumaz diye telkin ettiler. Ama İslam kaynaklarını açıp okuduğumuzda ALLAH resulünün çok sık olmasa da düşmana beddua ettiğini okuruz.

Bi’ri Maune’de olduğu gibi Hz. Hamza’nın şahadetinden sonra da tek tek isimlerini sayarak Mekke eşrafına beddua etmiştir. Beddua ettiği şahısların hepsinin de akıbetleri berbat olmuştur. Çünkü Yüce ALLAH mazlumun bedduası ile arasında perde olmadığını beyan etmiştir.

Okudunuz mu?  Bir bayanın saçlarını kazıtması veya kesmesi caiz midir ?

Bu noktadan hareketle diyorum ki, ,

Gelin hep beraber bu köşede İsrail’e beddua okuyalım.

Lanet sana ey Yahudi!

Azap senin için olsun ey çocuk katili!

Kahrolasın Olmert namert!

Kahrolup perişan olasın Barak!

Azabın en çetini senin üzerine olsun Livni!

Ve ey insanlıktan nasipsiz İsrail ordusu ALLAH topluluğunuzu dağıtsın kahr-u perişan etsin sizi!

Okudunuz mu?  Annenin bedduası kabul olur mu?

Uyuyabiliyor musun ey Yahudi! Parçalanmış insan cesetleri hiç mi rahatsız etmiyor seni ki yüzde 95 ile katil liderlerine kamu desteği veriyorsun!

Ve sen ey İsrail dışındaki Siyonist İsrail destekçisi Yahudi, hiç mi vicdanın sızlamıyor! Sızlamaz gerçi, sen insan değilsin ki! İnsan olamazsın, insan olsaydın gelirini alçak ve rezil İsrail kalleşlerine yollamazdın!

Okudunuz mu?  Görünmeyen Varlıklar İnsana Zarar Verirmi ?

ALLAHım İsrail’i kahret!

ALLAHım İsrail’i perişan et!

Onların kalplerine korku sal!

İşlerini ters çevir! Bitir! Yok et onları!

Deprem, sel, felaket, kıtlık, azap ve bilumum kaza ve belaları onların başına bardaktan boşanırcasına yağdır! Yerin altına geçir onları!

Yüreklerine korku sal! Yüreklerini acıların en çetiniyle dağla!

Okudunuz mu?  Boy abdestinde üçten fazla ağza ve burna su çekmek

Rezil rüsva et onları!

Yaşatma onları!

Bedir ashabına verdiğin zaferi Gazze Ashabına, İzzettin el-Kassam Tugaylarına, Kudüs Tugaylarına ve diğer direniş birimlerine de ver! Görünmez ordularınla onları destekle! Koru, mazlum yiğitlerimizi! Çığlık çığlığa haykıran Gazze’nin izzet ve onur timsali mahzun ve mazlum halkına yardım et!

Âmin! Âmin! Âmin!
:
amin amin ..inşaALLAH..bizlere kötülük yaptıklarını bu dünyada galip gelenlerin kendileri oldukları düşünüyorlar..ama Müslümanlar iki cihandada saadeti tadacaktır biiznillah..sabreder ve iman ederlerse..oysa onlar hem dünyada hem ukbada bedbahtların en bedbahtı olacaklar..Müslümanlar dünyadan şehitlik rütbesiyle ayrılıyorlar ahirette cennete kavuşma umuduyla..ya onlar..ölümleride ahiretleride kötü bir sonuçla bitecektir..ALLAHualem..
selametle..

Okudunuz mu?  Vay o namaz kılanların haline, onların kıldığı namaz paçavra gibi atılacak

Şüphesiz Biz, fasıklık yapmalarından dolayı, bu ülke halkının üstüne gökten iğrenç bir azab indireceğiz. Andolsun, Biz akledebilecek bir kavim için orada apaçık bir ayet bırakmışızdır. (Ankebut Suresi, 34-35)

Musa dedi ki: "Rabbimiz, şüphesiz Sen, Firavun’a ve önde gelen çevresine dünya hayatında bir çekicilik (güç, ihtişam) ve mallar verdin. Rabbimiz, Senin yolundan saptırmaları için (mi?) Rabbimiz, mallarını yerin dibine geçir ve onların kalblerinin üzerini şiddetle bağla; onlar acı azabı görecekleri zamana kadar iman etmeyecekler." ALLAH, Hz. Musa’nın duasına şöyle karşılık verdi: "İkinizin duası kabul olundu. Öyleyse dosdoğru yolda devam edin ve bilgisizlerin yoluna uymayın." (Yunus Suresi, 88-89)

Okudunuz mu?  Allah'ın Kuranda lanetledikleri tövbe etse tövbesi kabul olur mu?

Cevap: Israil köpekleri için yapılabilicek beddua

Kayıtsız Üye
Ya Kahhar (ama bunu suçsuzlara söyleme başın belaya girer sadece o şerefsiz ler için söyle bu Allahın isimlerinden


israile beddua, israile beddua sözleri, israil için beddua

Bu kategoride yer alan Öğle namazı son 1 dakika başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İsrail köpekleri için yapılabilicek beddua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.