Anasayfa
1 Eylül 2022, 9:25
sizden2
Abone

Küçükken yaptığım büyük günah.

Küçükken yaptığım büyük günah.

metro44
Selamun Aleyküm arkadaşlar,

Ben küçükken şu hristiyanların hac işareti olan hareketi (ilk önce sol, sağ göğüse, sonradan alna sürtülüp, öptükleri) onları küçükken futbolculardan görmüştüm ve anneme anne bunu göstererek yapardım. haşa ”anne ben hristiyan oldum” derdim. annemde çok büyük günah derdi. Bende hemen kelime-i şehadet getirirdim. ”Şimdi de Müslümanım.” derdim. Arkadaşlar o zaman küçük olduğum için din kavramını tam kavrayamamıştım, acaba küçüklükten beri dinden çıktım mı? 🙁

Okudunuz mu?  Tövbe (İstiğfar) Duası İstiyorum!

Cevap: Küçükken yaptığım büyük günah.

Galus
sevgili kardeşim kişi bluğ çağı yani iyi ve kötüyü ayırt edinceye kadar yaptığı şeylerden sorumlu değildir.yani akil ve baliğ olmanız gerekir Allah u ağlem.


Küçükken Yaptığım Bir Hata

Kayıtsız Üye
Küçükken 7-8 yaşlarında büyük gunah isledim erkek erkeğe cinsel organlarımızı temas ettiriyorduk iliskiye girmiyorduk piskolojim bozuldu bundan sonra ne yapmalıyım ? kendimi herkesten farklı goruyorum sanki dışlanmış gibi günahmıdır günahı nedir? Ergenliğe girip girmedigimi hatırlamıyorum ama aklım yaptıgım seye eriyordu

Okudunuz mu?  Kadın erkek karışık oturmak

Bu durumdan dolayı aldığım abtesten şüphe duyuyorum bu durumdan dolayı aldığım abtesler kabul olur mu?


Yorum: Küçükken yaptığım büyük günah.

Ensar
Bu yaşlarda halen çocuk sayılmakta ve sorumlu değilsiniz. Yapmış olduğunuz bu hal den dolayı hesaba çekilmezsiniz. Kişi ergenlik çağından sonra artık kendisine yaptıklarından dolayı kayıt tutulur.

Bu kategoride yer alan Mastürbasyon yaptım pişmanım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küçükken yaptığım büyük günah. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.