Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:33
missa1
Abone

Çocukken yaptığım büyük ayıp

Çocukken yaptığım büyük ayıp

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum arkadaşlar bir suredir bu sayfayi takip ediyorum herkonuda yardımcı oluyosunuz Allah razı olsun. Neyse konuyu anlatayim. 5. veya en çok 6. Siniftaydim. Rezil bir şey yaptim. Bir kizla bile değil bir erkekle iliskiye girdim. Cok pismanim çok utaniyorum aksamlari hep icimde bir aci hissediyorum. Amelim kapanmismidir ? Isledigim sevaplar yazilmiyormudur ? Direk cehennemlik mi olmusumdur ? Gibi binlerce sorular donuyo aklimda. Cok pismanim keske o gun yer yarilsaydi da içine girip oyle bir şey yapmasaydim. En çok amelimin kapanmasindan korkuyorum. Cunku arkadan bir munasebet yasadik 3-5 saniye biseydi tam anlamiyla yapmadim zaten sadece surttum veya 1 cm falan girmisimdir diye hatirliyorum. Cok utaniyorum yazarken bile perisan oldum. Oluyoru. Dinimde imanimda biriyimdir. Allah a inancim ve merhametine olan inancimla ayakta durabiliyorum. Ama iste ufakken yapmis oldugum bir hata. Nolur yorumlarinizi yazin. Napmaliyim ? Amelim kapanmismidir. Cok pismanim 🙁
Sevgi ve saygilarim ile …

Okudunuz mu?  Hayat neden bu kadar acımasız ?

Cevap: Çocukken yaptığım büyük ayıp

Fetva Meclisi
İnsanoğlu yapmış olduğu günahlardan ötürü Allah’a samimi bir kalp ile tövbe edip, ve bir daha böyle bir hata yapmayacağına dair Allah’a söz verirse Şüphesiz ki El Afuv olan ve Affetmeyi seven Allah, onun tövbesinin kabul edecektir. Kuran’da Yüce Allah (cc) söyle buyurur: "Ancak bundan sonra tövbe edip kendilerini düzeltenler müstesnadır. Şüphesiz Allah çok bağışlayandır, çok merhamet edendir." (Al-i İmran Surersi Ayet: 128 ) İnsanın ameli öldükten sonra kapanır. İnsanın yapmış olduğu günahtan dolayı ameli kapanmaz insan bir günah işlediğinde hemen tövbe etmeli ve yapmış olduğu kötülüğe karşı hemen hayırlı bir amelde bulunmalıdır. Böylelikle yapmış olduğu hayaırlı amel umulur ki o kötülüğe karşı bir kalkan olur. Şunu unutmamak gerekir ki Bizim Allah’tan başka sığınacağımız kimsemiz yok. Ona sığınıp ondan Af dileyeceğiz.


küçükken yaptığım hata

Bu kategoride yer alan Bakarak ve İzleyerek Boşalmak Orucu Bozar Mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocukken yaptığım büyük ayıp Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.