Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:09
missa6
Abone

Lütfü Şentürk & Seyfettin Yazıcı’nın Diyanet İslam İlmihali PDF indir?

Lütfü Şentürk & Seyfettin Yazıcı’nın Diyanet İslam İlmihali PDF indir?

Kayıtsız Üye
Lütfü Şentürk & Seyfettin Yazıcı’nın Diyanet İslam İlmihali PDF indir? pdf olarak varmı.varsa nasıl bulabilirim,yardımcı olurmusunuz.


Cevap: Diyanet İslam İlmihali Lütfü Şentürk & Seyfettin Yazıcı indir

muvahhidim
Kardeş;
Diyanet İşleri Başkanlığının 1996 yılında yayınladığı ” Lütfü Şentürk & Seyfettin Yazıcı’nın, Diyanet İslam İlmihali ” adlı fıkıh kitabını PDF formatında aşağıdan indirebilirsin..

Tıkla İndir..

http://www.mediafire.com/?zenwq0h1f6dp55m

Okudunuz mu?  Şeytanın tuzakları nelerdir?

O’na emanet ol..
celle celeluh..


Cevap: Lütfü Şentürk & Seyfettin Yazıcı’nın Diyanet İslam İlmihali PDF indir?

Hüsrev
Bu ilmihali çok aramıştım Allah razı olsun şimdi artık bilgisayarımda teşekkürler


Cevap: Lütfü Şentürk & Seyfettin Yazıcı’nın Diyanet İslam İlmihali PDF indir?

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam benim kiz kardeşim alevi bu çocuğu sevmiş 5 6 senedir bizden saklamış kardeşim 5 vakit namazında bizde öyle.bunlar cem evine gidiyonuz ramazan orucu tutmuyomus muharrem ayında tutuyomus evlenmek istiyorlar bize daha yeni söyledi alevi olduğunu aslen trabzonluyuz diyomus bunun hukmi ne hocam biz olmaz diyoruz inanmıyor telefonla konuşmak ta istiyorum mümkünse

Okudunuz mu?  Öğle uykusu(Kaylüle) tam olarak hangi saatlerde uyunur ?

arifselim
Merhaba kardeşim. Dini nikah için bir kızın nikahı ancak bir müslüman erkekle nikah kıyabilir. Alevi olması değil asıl önemli olan kuran ve sünnetin bütün helal ve haramları ile iman edilmesi gereken herşeyine iman etmesi gerekir. Eğer bu yoksa dini nikah kıyması da geçerli olmaz.

Okudunuz mu?  Yaş ilerledikçe yüzde değişim olur mu ?

Kayıtsız Üye
İslam ilmihalini hangi kaynaga dayanarak yazdiniz okudukça dinde zorlama oldugunu öğrendim bu kitabin asil kaynağı nedir yardımcı olursaniz sevinirim


emre
Dinde elbette zorlama vardır. Müslüman olan şartlarını kabul eder ve uygulamak zorundadır. Zorlama yoktur sözü gayrimüslimler içindir. İslama girin demede zorlama yoktur.

Okudunuz mu?  Hz.Muhammede olan sevgi ve saygıyı nasıl gösterebiliriz?

islam ilmihali lütfi şentürk seyfettin yazıcı, lütfi şentürk ilmihal, diyanet islam ilmihali indir

Bu kategoride yer alan Safer ayında meydana gelen uğursuzluklar doğru mudur ? Safer ayı uğursuzluğu hurafe midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Lütfü Şentürk & Seyfettin Yazıcı’nın Diyanet İslam İlmihali PDF indir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.