Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:02
missa02
Abone

Mezara ağaç ve çiçek dikmenin ölüye ne faydası var?

Mezara ağaç ve çiçek dikmenin ölüye ne faydası var?

Kayıtsız Üye
S.aküm

Arkadaşlar annemin mezarının 3-5 mezar yanında ki bir mezardan yayılşıcı bir bitki sanırım kaz ayağı ucundan koparıp annemin mezara ektim günah olurmu sonuçta kopardığım mezardaki kaz ayağı bitkisi artık yere doğru eğilmeye başlamış mezar sahipleri muhtemelen uçlarından makasla kesecekler bunun günahı vebali olabilirmi +++ zaten mezarlıktan dışarı çıkartmıyorum sonuçta aynı yerde kalıyor yorumlarınız için şimdiden Allah razı olsun….

Okudunuz mu?  Düğünlerde Zılgıt Çekmenin Bağırıp Çağırmanın Hükmü Nedir?

Mezara ağaç ve çiçek dikmenin ölüye ne faydası var mı


Yorum: Mezara ağaç ve çiçek dikmenin ölüye ne faydası var?

Omer Faruk
Aleykümselam,

Diğer bitkiye zarar vermediğiniz için herhangi bir sıkıntı yok. Bitkilerin ölüye faydasına gelince, kişi ameliyle gider dolayısıyla kendisinden sonra bu bitkinin ona fayda edeceğini söylemek Kur’an’ın ayetlerine ters. Ancak gelenek olarak müslümanlar, mezarlarına saygı gösterip temiz ve yeşil tutmaya çalışmışlardır. Bunun sebebi de her bir yaprağın Allah’ı zikr edeceği düşüncesidir.

Okudunuz mu?  Allah neden evlat vermez

Selametle kalın.


mezara çiçek dikmek, mezara ağaç dikmek, mezara çiçek ekmek

Bu kategoride yer alan Hayızlı kadın hafızlık çalışa bilirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezara ağaç ve çiçek dikmenin ölüye ne faydası var? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.