Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:48
sizden05
Abone

Namus hakkı kul hakkı mıdır?

Namus hakkı kul hakkı mıdır?

asli19
selamün aleyküm , tabiki kul hakkının yükü ağır olur. benm yaşım 19 ama ben bundan 4-5 sene önce yaşım 14 biriyle sevgili gibiyidim çocukça sevgli nasıl olursa öyle ancak ayrılmak istedm olmadı çıkıoduk o sıralarda başkasıyla çıkmaya başladım .(şimdi size saçma gelir biliorum çok ayıp saçma şeyler ama haliyle çocuktum ve böle şeyde bişey var sanıyor insan ama bunun pişmanlığını 4-5 sene çektm cahilliğimi) neyse oda bunu gördü üzüldü. ve sonuçta ne olursa olsun çocukta olsam kul hakkı na girmiş oldum aldatma gibi bir şey oldu. epeyi rüyama girdi vicdan azabını bilirsiniz. 4-5 sene .ama pişmanım tabi hellalik isticem ancak kendisini bulamıyorum ulaşamıyorum denedim bulamadım onun üzülmesinede üzüldüm . ya affetmediyse ulaşamıyorumda. ama onun adına ilerde çok mutlu olucağı eşi nin ona değer vereceği çok mutlu huzurlu yuva kurması için dua ediyorum. ALLAH’a yakın olsun hataları af olsun die ama ynede sıkıntılıyım lütfen yardım ediniz …şimdi benimde ilerde başıma gelirmi ? ilk sorum . 2.si napmalıyım ulaşamıorum da ya affetmediyse ? lütfen yardımcı olunuz.

Okudunuz mu?  10 Kere Gusül abdesti aldım Birşey olurmu?

Cevap: Namus hakkı kul hakkı mıdır?

Şema
< selamün aleyküm , tabiki kul hakkının yükü ağır olur benm yaşım 19 ama ben bundan 4-5 sene önce yaşım 14 biriyle sevgili gibiyidim çocukça sevgli nasıl olursa öyle ancak ayrılmak istedm olmadı çıkıoduk o sıralarda başkasıyla çıkmaya başladım (şimdi size saçma gelir biliorum çok ayıp saçma şeyler ama haliyle çocuktum ve böle şeyde bişey var sanıyor insan ama bunun pişmanlığını 4-5 sene çektm cahilliğimi) neyse oda bunu gördü üzüldü ve sonuçta ne olursa olsun çocukta olsam kul hakkı na girmiş oldum aldatma gibi bir şey oldu epeyi rüyama girdi vicdan azabını bilirsiniz 4-5 sene ama pişmanım tabi hellalik isticem ancak kendisini bulamıyorum ulaşamıyorum denedim bulamadım onun üzülmesinede üzüldüm ya affetmediyse ulaşamıyorumda ama onun adına ilerde çok mutlu olucağı eşi nin ona değer vereceği çok mutlu huzurlu yuva kurması için dua ediyorum ALLAH’a yakın olsun hataları af olsun die ama ynede sıkıntılıyım lütfen yardım ediniz şimdi benimde ilerde başıma gelirmi ? ilk sorum 2si napmalıyım ulaşamıorum da ya affetmediyse ? lütfen yardımcı olunuz >

Şu ahir zamanda Namus mefhumu kalmadı . Müslüman gençlerin düşündüğüne bak ya Rabb!
Yaradan Allah (c.c.), kimsenin umurunda değil!
Yetiştiren ana baba’yı kimse umursamıyor!
Günahlarını alanene de yazabiliyorlar!

Okudunuz mu?  İçkili biriyle tokalaşmak

Allah seni affetsin. Ulaşıp helallik dilemen haram işlediğin, genç yaşta ruhunu kirlettiğin değil, yönelip özür dilemen gereken Rabbindir.
Tevbe istiğfar et ve bir daha Allah sana bahşettiği iffete toz dokundurma!
Umulurki Allah seni affeder ve bağışlar.


namus kul hakkı

Bu kategoride yer alan Gitar çalmayı öğrenmek haram mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namus hakkı kul hakkı mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.