Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:03
sizden92
Abone

Kul hakkı Müslümanın kafirler üzerinde hakkı olurmu?

Kul hakkı Müslümanın kafirler üzerinde hakkı olurmu?

almanyali67
Kul hakkı,Müslümanın kafirler üzerinde hakkı olurmu? Misal vermek istiyorum, ben sokakta herhangi bir kafirin beni rahatsız edecek konularda ben Müslüman olarak beni rahatsız ediyor ben ahirette bu kafirlerden hakkımı alabilirmiyim?Yoksa helal etmek zorundamiyim?helal etmeyenler cennete giderken cennete son gidenlerdenmi olacak?

Okudunuz mu?  Akşam normal yattım sabah kalktığımda ellerimde kına vardı

Cevap: Kul hakkı Müslümanın kafirler üzerinde hakkı olurmu?

Saif Al-Din
Herkesin herkes üzerinde hakkı olur, hayvanların bile.


Cevap: Kul hakkı Müslümanın kafirler üzerinde hakkı olurmu?

musab
şöyle bir durum var kafirden sana sevap transferi olmaz.ama Allah kimsenin hakkınıda kimsede bırakmaz.bu şöyle olur:eğer kafir senin hakkını yediyse ondan sevap alamazsan ama günahının bir kısmı ona yüklenir.

Bu kategoride yer alan İnsani kurallara uymamak günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kul hakkı Müslümanın kafirler üzerinde hakkı olurmu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.