Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:18
missa06
Abone

Elimde olmadan bazen insanlara haset ediyorum,günahı nedir?

Elimde olmadan bazen insanlara haset ediyorum,günahı nedir?

Kayıtsız Üye
selamunn aLEYKUM ben bazen insanlara haset ediyorum.bende olmayan sey onlarda oldugu için çok kiskaniyorum.ornegin cocugum olmuyor.cocugu olanlara hasetle bakiyorum.ama ben getcekten boyle olmak istemiyorum.nasibime razı o0lmak istiyorum.ama engel olamiyorum.bundan dolayi gunah kazaniyormuyum

Okudunuz mu?  Duamı büyümü? nasıl anlayacağız?

Yorum: Elimde olmadan bazen insanlara haset ediyorum,günahı nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bizleri rabbimiz farklı şekillerde imtihan ediyor. Kimine vererek imtihan ediyor ve kimine de vermeyerek. Kimine zenginliği vererek imtihan ediyor kimisini de fakir kılarak. Bize düşen üzerimize düşeni yaparak Allah’a tevekkül etmek, sabretmek ve kaderimize rıza göstermektir. Bu aklına gelen düşünceleri eyleme dönüştürme ve şeytan ile nefsinin seni günaha sürüklemeye çalıştığını da unutma. Eğer sabreder ve fiile dönüştürmezsen ve sık sık tövbe edersen Allah sana belkide çok daha güzelini ve hayırlısını ihsan eder.

Bu kategoride yer alan Namaz vakti fazilet mi diyanet mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Elimde olmadan bazen insanlara haset ediyorum,günahı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.