Anasayfa
24 Eylül 2022, 16:15
sizden1
Abone

İlluminati nedir

İlluminati nedir

esma_98
Bana İlluminatı hakkında bilgi verir misiniz o nedir şimdiden teşekkürler


Cevap: İlluminati nedir

elif gibi…
kardeşim sakın onların sitelerine falan girme. çünkü onların sitelerine girerek onlara pirim kazandırmış oluruz.
adamlar dinsizliği yaymaya çalışıyorlar.hatta bu yüzden isim yapmış kişileri yanlarına çekiyorlar. dikkat çekmek için kahinlik oyunları düzenliyorlar.
merak edilecek bir şey yok aslında. bir ara bizim arkadaşların gündeminde de vardı bu konu ama artık konuşulmuyor çünkü onların reklamını yapmak istemiyoruz. ben de gereksiz olduğu için hiç araştırmadım ama amaçları eğer dinimizi ortadan kaldırmaksa başarılı olamayacaklar.


Cevap: İlluminati nedir

Ehfiya
İlluminati  nedir

Son zamanlarda sıkça duyulan bir kelime İllimunati…
İlk defa duyanlar genelde ne olduğunu merak ediyor araştırmaya başlıyorlar fakat karşılarına karmakarışık sayfalar çıkıyor.

Okudunuz mu?  Fatihanın yerine Ettehiyyatu okumak

Bu yüzden ben okuyup araştırdığım kadarıyla kısaca özetlemek istiyorum.

İlluminati en basit tanımıyla ‘dünyayı yöneten gizli güçler’dir.

Simgesi ise tek gözdür. (Ra Tanrısının gözü) Bu heryeri gören göz anlamına gelir.

Örgütün başında oldukça zengin kişilerin olduğu söylenmektedir.

En önemli silahları müzik sektörüdür. Şarkıcılara ruhlarını şeytana satmaları karşılığında para ve ün vaadettikleri söylenmektedir.

Lady Gaga, Jay Z bu müzisyenlerin en aktifleri olarak bilinmektedirler ayrıca örgüte girdikten sonra çıkmak isteyenler çeşitli tehtitlerle karşılaşmaktadırlar, bunun en önemli örneği de Michael Jackson’dur. Örgüte katılıp ününe ün kattıktan sonra sıkıldığını söyleyip ayrılmak istediğinde onu çocuk tacizcisi olarak göstermişlerdi, beyazlaşmaya çalıştığını ırkını reddettiğini söylemişlerdi ama bu gerçek değildi. Michael bunu birçok kez belirtmişti bir hastalığa yakalandığını vücudunun giderek beyazlaştığını… Fakat basında örgütün elinde olduğu için istedikleri gibi yönetiyorlardı… Böyle birsürü örnek var kafa karıştırmak istemiyorum, ayrıca Eminem’in Not Afraid şarkısı yine bu örgüte karşı yazılmış bir şarkıdır.

Okudunuz mu?  Evde cemaat olmak için en az kaç kişi olmalıdır

Örgüt son olarak geçen aylarda gündeme geldi, sitelerinde sayaç doluyordu ve insanlar o sayaç dolunca korkunç şeyler olacağını düşünüyorlardı fakat yanlıştı. Onlar sadece gündeme gelmek istemişlerdi ve başardılar.

alıntıdır…

İlluminati Nedir? Dünyayı kimler yönetir?

Dünyayı 10 kişi yönetiyor ve bu 10 kişinin 300 kadar alt kadrosu verilen emirleri uyguluyorlar. İlluminati adı verilen bu çetenin hedef başkenti Kudüs olan tek bir dünya devleti kurmak. Bugüne kadar çeşitli komplo teorileri içeren bir çok kitap yayınlandı. İlluminati, bu alanda yayınlanan hiçbir esere benzemiyor. Kitaptaki iddialar o kadar ilginç ki, neye inanıp, neye inanamayacağınızı şaşırıyorsunuz. İlluminati, 1575’te ispanya’da bulunan ve özellikle ruhani kudret sahibi olduklarını iddia eden bir dini parti veya bu partinin üyelerine verilen isim. Yazar Texe Marrs, "Süper zenginlerin yönettiği bir Dünya Komplosu"ndan bahsettiği kitabında, dünyaya hakim olan bu güce bu adı uygun görmüş. Kitabın satırları arasına gömüldükçe ve sayfalar arasında ilerledikçe inanması güç iddialarla karşılaşıyorsunuz.

Okudunuz mu?  40 günün kerameti nedir?

Dünyayı 10 kişi yönetiyor

Yazara göre, dünyayı kendilerine "bilge adamlar" adını veren, 10 kişi yönetiyor. İlluminati’nin güç şebekesi, dünyanın en güçlü kişilerinden, yatırımcılarından, şirket başkanlarından ve siyasilerden oluşuyor. "İç çember" denilen en tepedeki 10 kişiye bağlı 300 kişi ise onların alt kadrosunda yer alıyor ve talimatlarını yerine getiriyorlar. 10 kişilik "bilge adamlar" grubunda Fransa’dan, üç, ABD’den iki, Kanada, Avusturya, İngiltere, İspanya ve Güney Afrika’dan birer üye bulunuyor. Yazar, burada Fransa’nın üç üyelikle ilk sırada yer almasının yanıltığı olduğunu, Kanada’nın bir üyesinin de ABD’nin üçüncü adamını tamamladığını belirtiyor.

Okudunuz mu?  Kuru kan gusle mani midir?

Hedef tek dünya devleti kurmak

"İç çember" üyelerinin ortak özelliği Dış İlişkiler Konseyi, Bilderberg, Trilateral Komisyon, Mahson Tarikatı, Kafatası ve Kemir Tarikatı, Aspen Enstitüsü, Malta Şövalyeleri, Opus Dei, Roma Kulübü, Bohemian Grove, Dünya Ekonomik Forumu, Dünya Federalleri üyesi olmaları. İlluminati Komplosu’nun hedefi, başkenti Kudüs olan bir dünya devleti kurmak. Kitabın, sonunda illuminati piramidinin üstünde bulunan "bilge adamlar"a hizmet eden isimlerden bir kısmı, unvanlarıyla birlikle verilmiş. Türkiye’den kimse var mı diye baktık ancak, ne hikmetse kimseyi bulamadık! İlginç değil mi?

Okudunuz mu?  Alçılı Elle Abdest Ve Gusul?

İlluminati nasıl çalışıyor?

Yılda bir kez biradaya gelen İlluminati üyeleri, hedefledikleri dünya devletini kurmak için planlar yapıyorlar. Bu planların içinde çeşitli ülkelerde ekonomik krizler çıkararak, ülkeleri sömürmek, savaşlar çıkarmak, "Daha Fazla Savaş" ilkeleri gereği savaşların sürekliliğini sağlamak, çeşitli hastalıklar icat etmek, (kitapta, AIDS ve HIV’in ABD’deki askeri araştırma laboratuvarlarından dünyaya yayıldığı iddia ediliyor.) nüfus azaltıcı çalışmalar yapmak, etnik temizliği desteklemek ve 11 Eylül örneğinde olduğu gibi terör yaratarak, "anti-terör yasaları" çıkarmak. Yazarın iddiasına göre, 11 Eylül saldırısı için FBI bazı Arapları kullandı ve bombaları temin etti. İlluminatı’nın ilkelerinden en önemlisi "Kaostan kaynaklanan düzen". İlluminati, kendi düzenini çıkarmak için sürekli kaos yaratmak zorunda.

Okudunuz mu?  Evde olmadığım zaman nasıl namaz kılarım

Cevap: İlluminati nedir

gökhanagt
Dünyadaki bulunan bütün dinleri
özellikle semavi dinleri
ortadan kaldırmayı hedefleyen
şeytanın askerliğini yapan
sapkın örgüt ve onun üyeleri


kibrit
Ahir zamanı şekillendiren, şeytana tapan, şu anda kölesi olduğumuz sistemi yöneten bir tür proje ve insan grubu. Şeytanın gelmiş geçmiş en büyük oyunu. Yecüc ve mecüc olabilirler… Allah cümlemizi uyandırsın ve muhafaza etsin.

Okudunuz mu?  Herhangi bir tarikata girmek şart mıdır?

muamma
O kadar çok içimizdeler ki artık. Filmlerde, müziklerde hatta çizgi filmlerde.
Her Mü’min’in bu konuda bilgili olması ve her an tetikte olması lazım.
Rabbim sonumuzu hayr etsin…


sametcftc1
Bu Türkiye’ yi bu hale onlar getirdi işte !


karadamlalar
illuminati furyasıdır gitmekte. mason derneklerinin dünyayı yönettiği açık fakat illuminati hakkında var olan komplo teorileriyle millet işi gücü bırakıp saçma sapan şeyler tartışabiliyor. vakitler boşa gidiyor, o vakitlerde eğlenseler o kadar üzülmem.

Okudunuz mu?  Soru : Terzi Aldığı ücreti hak etmişmidir ?

muamma
elbetteki işi gücü bırakıp vaktini illuminatiye vermek doğru değil. Fakat şeytan bu ve benzer kanal ve silahlarla bizi saptırmak için çabalarken bizim tedbirli olmamız gerekiyor.


karadamlalar
kardeşim işin doğrusu şu;
diyorlar ki filmler, diziler, müzikler bu sembollerle dolu ve bu insanları saptırıyor. hayır semboller falan saptırmıyor, bizzat bunların delisi olan adamlar islamdan uzak bir kültüre ısınıyorlar. bilinçaltına verilecek mesajlar kişiyi bir anda veya uzun vadede saptıramaz, hiçbir bilinç o kadar zayıf değildir. bilincin katkısı olmayan hiçbir şeyde bilinç altı hayati sıkıntılar yaşatamaz.

Okudunuz mu?  Dinden nasıl çıkılır?

muamma
Asıl mesele zaten ilk başta onları bu araçların delisi haline getirmesi değil mi ki zaten? Ayrıca bilinç ve bilinçaltı (aslında bilinçdışıdır doğrusu)
birbiriyle bağlantılıdır. Yani bilinçdışındaki bir şey bilinçten bağımsız olamaz. Sadece kolay kolay bilince çıkamaz bazı teknikler gerekir, fakat insanı etkiler. Birazda savunma mekanizmalarıyla biz engelleriz bilince çıkmasını ama bu kişiyi etkileyemeyeceğini göstermez.


karadamlalar
tek başına korkulacak etkisi yoktur bu tip sembollerin, bilincin vereceği anlamlar ile alakalıdır. selametle.

Okudunuz mu?  Abdestsiz Namaz Kıldım Kafir mi Oldum ?

Searhalu
sembolü boşverin o sembollerin bulunduğu filmlerdeki haram görüntüler sizi zehirlemeye yeter

Bu kategoride yer alan Namazların sadece farzlarını kılmak yeterli midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İlluminati nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.