Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:37
missa05
Abone

Günümüzde hak tarikat var mıdır ?

Günümüzde hak tarikat var mıdır ?

Kayıtsız Üye
Günümüzde hak tarikat var mıdır ?


Cevap: Günümüzde hak tarikat var mıdır ?

Hoca
eskiden tarikat(tasavvuf) ismi yoktu kendi vardı, şimdi ismi var kendisi yok.


Cevap: Günümüzde hak tarikat var mıdır ?

kibrit
Tabi ki de vardır. Hakikaten yaşayanlar da olabilir veya vardır. Ama devir tarikat devri değil diyen bir çok insan yanlış anlaşılmıştır hem bağlıları tarafından hem de tarikat ehli tarafından… Bir çok mürşid-i kamil müridlerini çekip çevirme dışında tüm güçlerini peygamber efendimize teslim etmişlerdir, bu da Mehdi as. a kadar böyledir. Devir iman kurtarma devridir!!! Bakıyorsunuz tarikat ehli de aynı işleri yapıyor cemaatler de yada kemalistlerde…. Mesela ; Çoğunun kızı okulda yada çoğu bankalarla iş yapıyor, çoğu bayanlarla aynı yerde çalışıp el sıkışmak zorunda kalıyor vs.vs. Tabi ki yinede bir mürşide bağlanmak gerekir. En azından o maneviyattan yararlanmak adına… ne tarikat ne cemaat insan o şekilde bu zamanda çok zorlanır!

Okudunuz mu?  Emek ile ilgili ayet

Yorum: Günümüzde hak tarikat var mıdır ?

Kayıtsız Üye
Devir imanı kurtarma devri, lâkin teslimiyet sağlam olmadan da imanı kurtarmak oldukça zor.

Bu kategoride yer alan Hangi vakitte kaç rekat sünet ve farz veya kazası kılınır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Günümüzde hak tarikat var mıdır ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.