Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:06
sizden4
Abone

Mezi,Vedi,Meni Kuruyunca Dirhem Miktarı Hakkında ?

Mezi,Vedi,Meni Kuruyunca Dirhem Miktarı Hakkında ?

husnu89
selamün aleyküm arkadaşlar,bildiğiniz gibi mezi,vedi,meni kurusu 1 dirhem yani 3 gr dan fazlaysa bildiğim kadarıyla namaza mani oluyor.Peki 1 dirhem yada 3 gr olup olmadığını nasıl anlarız. 1 dirhem el ayası anlamına mı geliyor ? .Bi yerde de farz ihtiyata göre bir dirhem, yaklaşık işaret parmağının bir boğumu kadar hesap olmalıdır diyordu.Bu doğru mu ? Bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.


Cevap: Mezi,Vedi,Meni Kuruyunca Dirhem Miktarı Hakkında ?

husnu89
Arkadaşlar cevap veren, yardımcı olan yok mu ?

Okudunuz mu?  Namazda sesli nefes almak

Cevap: Mezi,Vedi,Meni Kuruyunca Dirhem Miktarı Hakkında ?

husnu89
Arkadaşlar cevaplıyacak kimse yok mu ? 🙁


mezi kuruyunca, meni kuruyunca, sperm kuruyunca ölür mü

Bu kategoride yer alan Peygamberimiz Teravih Namazı diye bir namaz kılmamıştır! başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mezi,Vedi,Meni Kuruyunca Dirhem Miktarı Hakkında ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.