Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:46
missa0
Abone

Yalan yere kur’ana el basmak

Yalan yere kur’ana el basmak

Kayıtsız Üye
ben bir üniversitede öğrencıyım bı tane dersımden sınava gırdım ve sınava gırmeden önce hoca bana sınav sorularını verdı sınıfta bazı arkadaşlar şüphelenmıs bende almadıgımı soyledım benı ve hocayı sıkayet edeceklerını soyledıler bende kur’ana el bastım cunku ole bısı olursa hocanında benımde okul hayatım bıter bunun günahı nedır yada kefaretı varmıdır lütfen bırı bana cvp versın kafayı yıcem 1 aydır bunu düşünüyorum

Okudunuz mu?  Nişanlıma ısınamıyorum

Yorum: Yalan yere kur’ana el basmak

muvaffak
Sınava sorulardan haberdar olmayıp neyin çıkacağını bilmeyen ve sıkı şekilde çalışan arkadaşlarınızın hakkına girmişsiniz. Üniversitede olan çan ve diğer sistemlere sorulardan haberdar olarak ve cevaplarını önceden hazırlayıp notu da ona göre alarak sınıfınızın ortalamasını haksız şekilde değiştirme ihtimaliniz yükselmiştir. Öncelikle alabildiğiniz kadar kul hakkı alın. Kuran’a yalan yere el bastığınız için ise on fakiri bir gün boyunca doyurmakla mükellefsiniz.

Okudunuz mu?  Hz. Salih (a.s) İle İlgili Dini Hikayeler

yalan yere kurana el basmak, kurana el basmak

Bu kategoride yer alan Kuzen İle Evlilik Tavsiye Edilir Mi. Uygun Olur Mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yalan yere kur’ana el basmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.