Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:43
missa94
Abone

Mecburiyetten dolayı eş ile ters ilişki caiz olurmu?

Mecburiyetten dolayı eş ile ters ilişki caiz olurmu?

Kayıtsız Üye
sayın hocam benim ögrenmek istedigim konu şöyle .
ben evliyim ve çok mutluyum ama yeni bir sorunumuz var eşim kadın hastalıklarından hasta ve doktor kesinlikle cinsi münasebette bulunmayacaksınız diyor.yaşımızda çok genç eşimle ters ilişkiye girebilirmiyim.

Okudunuz mu?  İslam'da övülen bazı ahlaki tutum ve davranışlar

Cevap: Mecburiyetten dolayı eş ile ters ilişki caiz olurmu?

Ercan
Bu durum ters ilişkiyi meşru hale getirmez. Hanımlara tersten yaklaşmak Allah tarafından koyulan bir yasaktır. Eşinize Allah’tan şifalar dilerim.

Bu kategoride yer alan Bana bir tane siyah kırlangıç pisliği lazım çok acil bir hastamız amacı ile kullanılacak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mecburiyetten dolayı eş ile ters ilişki caiz olurmu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.