Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Eşim sürekli ters ilişki istiyor

Eşim sürekli ters ilişki istiyor

Takiciii
Eşim sürekli ters ilişki istiyor genellikle reddediyor günahını anlatıyorum ama yinede çok istiyor birkaç defa da istemeden yaptı tekrar istiyor günahı bana diyor kabul ettiğim taktirde günaha girermiyim


Yorum: Eşim sürekli ters ilişki istiyor

Tevbe
Elbette günah’a girersiniz. Haram işlemiş oluyorsunuz. Eşinizi güzel bir dil ile uyarın haram olduğunu anlatın ve sapıklık olduğunu bunun için helak olan kavimler olduğundan bahsedin eğer ki uyarılarınıza uymuyorsa ve bu sapıklığa devam etmek istiyorsa ondan boşanmak isteyebilirsiniz. Allah bizlere af buyursun.

Bu kategoride yer alan Eşimden soğudum nasıl ona bağlanabilirim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim sürekli ters ilişki istiyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.