Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:59
sizden5
Abone

Eşimden soğudum nasıl ona bağlanabilirim?

Eşimden soğudum nasıl ona bağlanabilirim?

Aysh
Çok kritik zamanlar geçirdik bu 2 yıllık evlilik zarfında şimdi ise ondan ayrılma hissine kapılıp arayış içine düşüyorum kendi başıma hayaller kurup başka birini bulurum vs diye saçma sapan düşüncelere giriyorum.. eşim şimdi düzeldi bana karşı ama ona tekrar nasıl bağlanabilirm yardımcı olursanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Abdestin bozulması ile ilgili

Yorum: Eşimden soğudum nasıl ona bağlanabilirim?

Tevbe
Evliliğinizde Allah’ın rızasını gözetirseniz bu tür düşüncelerden kurtulabilirsiniz. Allah kimseyi şaşırtmasın. Başka birini bulurum diye düşünmeniz çok utanç verici insanlar yeri gelir eşleri için canlarını verirler. Allah bize af buyursun biz aciz insanlar bazen cahillikten, nefsimizden ne yaptığımızı bilemiyoruz.

Bu kategoride yer alan Allah nerededir hakkında sorular geliyor aklıma başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşimden soğudum nasıl ona bağlanabilirim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.