Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:49
Gusul
Yönetici

İdrar damlaması abdesti bozar mı?

İdrar damlaması abdesti bozar mı?

Üyeeeee
İdrarımı yaptıktan sonra damlıyor aldıım abdesti bozar mı bir de geçenlerde idrarımı kaçırdım elbisemi değişmem yeterlı mı yoksa gusül mu gerekir


Cevap: İdrar damlaması abdesti bozar mı?

Desert Rose
İdrar damlayan elbise temiziyle değiştirilmeli
gusül alınmasına gerek yoktur

Okudunuz mu?  Çapak gusül abdestine engel midir? Kısa cevap

Cevap: İdrar damlaması abdesti bozar mı?

Kayıtsız Üye
ben idrarımı yaptıktan sonra ne kadar uğraşsamda gezerken yine damladığını hissediyorum ve abdestimden şüpe ediyorum ne yapmam lazım ?


Yorum: İdrar damlaması abdesti bozar mı?

Hakan
Tamamıyla temizlediğinize inanıyorsanız vesvesedir. Ancak iç çamaşırınızın içine peçete koyarak emin olabilir vesvese sorununuzu giderebilirsiniz.

Okudunuz mu?  Dişe takılan pırlanta veya taş ile gusül abdesti kabul olunurmu

idrar damlaması abdesti bozar mı, idrar damlaması, idrar damlası abdesti bozar mı

Bu kategoride yer alan Gusül sonrası meni ile kirlenmiş giysiye dokunmak,onu tekrar giymek gusülü gerektirirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrar damlaması abdesti bozar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.