Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:27
missa03
Abone

İdrarını yaptıktan sonra idrar damlaması

İdrarını yaptıktan sonra idrar damlaması

ayca alyunay
9 yaşında oğlum cişini yaptıktan sonra idrar damlaması oluyor genelde akşam yatacağı zaman oluyor.


Cevap: idrar ını yapyıktan sonra idrar damlaması

Ercan
Üroloji uzmanından yardım almanız faydalı olacaktır. Rabbim şifa versin.


İdrar ile ilgili vesveseler

Ozgurcan1
Selamün aleyküm . temizlik ile ilgili ağır takıntılarim var mesela küçük tuvalet te işimi hallettikten sonra elin idrara bulaştı daha sonra üstümü pantolonu yani ona bulaştı gibi pantolonumu çektiğim elde herhangi bir ıslaklık yoktu peceteyle halletmiş tim işimi ve isimi hallettigim o elle pantolonumu çekmiştim ama sonradan elinden o pantolon una idrar bulaşti gibi düşünceler geliyor sonra elim le pantolonu çektiğim yere elim deyince o elle dokunduğum her yeri yikayasim geliyor bel bolgemi ve ellerimi yıkıyorum o pantolonu çıkarıyorum .telefonu,yeni giydiğim pantolonu oraya da degmiştir diye su damlatiyorum veya yıkıyorum vucumdan (bel bölgemden)oraya da degmiştir diye .Yikamazsam değdiğim her yer yattığım yatak uzandığım kanepe ye filan her yere bulaşacak düşüncesindeyim.Surekli aklımdan da çıkmıyor ne yapacağımı şaşırdım bunalima girdim sürekli günah işliyor ya da pismisim gibime geliyor . sürekli yıkama isteği geliyor .O bolgeyede elimi degememeye çalışıyorum tekrardan yıkamayayim diye değdiğim zaman dokunduğum heryer pis gibi görüyorum (telefonda dahil) biraz fazla yazdım kusura bakmayın .Bir süredir böyle takintilar basladi.Lutfen yardımcı olun..Teşekkürler şimdiden.

Okudunuz mu?  Patronum zinaya zorluyor patronu benden soğutacak yada beni ondan koruyacak uzaklaştıracak bir dua veya tılsım varmı?

İdrardan sonra çamaşıra idrar damlaması abdeste engelmidir bunun bir miktarı varmıdır

Nicksiz11
merhaba dostlar idrar yaptıktan sonra damlama oluyor ve sırf bu damlama yüzünden okulda namaz kılamıyorum kıyafetlerime damladığı için. bu damlama en ufağı bile abdeste engelmidir yoksa avuç içinden küçük olursa sıkıntı olmazmı? teşekkürler..

Okudunuz mu?  Hazreti Muhammed'in insanlığa yaptığı iyilikler

Hoca
İdrar yaparken az beklemeli, ikinci defa idrar gelince su ile yıkanmalı ve gerisine aldırmamalıdır.
Hanefi mezhebine göre az idrar namaza engel olmaz.


idrar damlaması, Idrar damlamasi

Bu kategoride yer alan Rabbenağfirli duası hangi surede kaçıncı ayette? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrarını yaptıktan sonra idrar damlaması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.