Anasayfa
10 Kasım 2022, 7:10
missa07
Abone

İdrardan sonra beyaz sıvı gelmesi

İdrardan sonra beyaz sıvı gelmesi

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar benden her idrarımdan sonra beyaz bir sıvı geliyor, rüyamda bir şey görmüyorum. Aklıma erotik yada o tür şeyler geldiğinde hemen def ediyorum. Ama her idrardan sonra böyle bir sıvı geliyor, acaba mezi olabilir mi. Kokusu deseniz ispirto, ilaç gibi hatta kokusu yok. Zaten geldiğini de farketmiyorum bir kere peçeteme yapıştı onun dışında kusura bakmayın tuvalete bakınca orada gördüm. Acaba bu nedir? Gusul almam gerekir mi? Meni anında mı yoksa böyle idrardan sonra yada idrarla birlikte mi gelir. Birde rüyada bir şey görseniz sizden meni gelmese yine de gusül almanız gerekir mi?

Okudunuz mu?  Zevk suyu cünüp edermi etmezmi?

Cevap: her idrarımdan sonra beyaz bir sıvı geliyor, rüyamda bir şey görmüyorum

Ercan
Bahsettiğiniz sıvı mezidir. Gusül gerekmez.

< Birde rüyada bir şey görseniz sizden meni gelmese yine de gusül almanız gerekir mi? >
kalktığınızda ıslaklık yoksa gusül gerekmez.


Sehvetlendikten sonra akmayip idrarla cıkan sıvı

Kayıtsız üye
Internette birkac cinsellik resmine rastladım biraz şehvetlendim fakat sıvı gelmedi ama idrar yaptıktan sonra fıskırmadan ve şehvetsiz bir sekilde beyaz yapıskan bir sıvı geldi gusül abdesti gerekir mi?

Okudunuz mu?  Hile ile ilgili hadisi şerifler

Yorum: İdrardan sonra beyaz sıvı gelmesi

klav
Mezi gelmesi cenabet yapmaz. Sıvının değdiği elbise ve vücudu yıkayıp temizlemek yeterlidir.


Kayıtsız Üye
Öncelikle Selamlar.Ben daha ortaokulda olan bir gencim . Sorum şudur : Ben idrarimi yaptıktan sonra beyaz bir sıvı geliyor bu meni değil anladığım kadarıyla.
Ama bu sıvı yapışkan da değil normal idrar gibi.Acaba bu vedi midir yoksa başka bir şey midir? sıvı :

Okudunuz mu?  İrşat etmek nedir?

Beyaz

Biraz bulanık gibi

Kokusunu bilmiyorum

Çok yapışkan değil. İdrar gibi
Şimdiden teşekkürler


klav
Gelen akıntı vedidir. Bunun için gusül almak gerekmez.


Kayıtsız Üye
Peygamber Efendimiz, mezinin (renksiz yapışkan sıvı ) guslü gerektirmedigini sadece namaz abdesti gibi abdest alınmasının yeterli olacağını belirtmiş. Erkeklerde bel soğukluğu ağır kaldırma dayak vs. gibi sebeplerle meniye benzer sıvının gelmesi guslü gerektirmiyor çünkü zevk duygusu ile gelmesinin gerektigini âlimler belirtiyor. Rüyada ihtilâm olduğunu gören ancak sabah kalktığında meni yada yaşlık görmeyen de gusl etmiyor âlimlerin görüşü böyle

Okudunuz mu?  Kuzenimin Sırrı

Kayıtsız Üye
Şehvet harici gelen sıvılar dolayısıyla gusül gerekmez sadece namaz abdesti gibi abdest alınmasının yeterli olacağını belirtmiş Peygamber efendimiz


Meni İle Mezi, İdrardan sonra gelen beyaz sıvı

Bu kategoride yer alan Bedendeki Necasetin Temizliği Nasıl Yapılmalı? Çeşme Sularımız Akar Su Hükmünde Mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrardan sonra beyaz sıvı gelmesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.