Anasayfa
30 Ocak 2024, 13:52
missa
Abone

Kuzenimin Sırrı

Kuzenimin Sırrı

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,

Bu ara ailemizde (çekirdek aile dışında) başka bir konu var. Ancak dün akşam bir arkadaşım bana bir şeyden haberim olup olmadığını sordu, ne diyeceğime şaşırdım açıkçası.

Arkadaşım dün bir akrabasının doğum gününe katılmış, o akrabası ile de benden büyük olan kız kuzenim çok yakın arkadaş. Kuzenim de dün oraya uğramış başkası yokken. Her neyse, arkadaşım gittiğinde akrabasının morali bozukmuş, didikledikten sonra anlatmış olayı: kuzenim, kendisinin eşi tarafından aldatıldığını anlatmış meğer.

Okudunuz mu?  Kadınların kapanması hakkında Kur'an da yazılanlar

Ne diyeceğimi şaşırdım. Bunu kendi çekirdek ailem ile paylaşmak istedim, ama dedikidu olarak değil. Aksine, kuzenime onun yanında olduğumuzu hissettirmek için.

Ancak kuzenim henüz bunu bizimle paylaşmış değil ve kendi arkadaşı ile arasının bozulmasını istemem. O da dedikodu olarak anlatmamış neticede.

Okudunuz mu?  Eşim çok istekli

Diğer yandan, kendi aileme anlatmam doğru mu onu da bilmiyorum.
Ama kuzenimin böyle bir durumda kendisini tek hissetmemesi gerektiğini bilmesini isterim.

Ne yapacağımı şaşırdım. Belki bir tüyo verirsiniz diye size yazdım. Kuzenime Ben kişisel olarak yazsam tepkisini bilmiyorum (bir yandan kendi anlattığı arkadaşına güvenini kaybedebilir, diğer yandan benden yaşça büyük – yani benden önce konuşabileceği başka kuzenleri belki daha doğrudur?) bende bilmiyorum.

Okudunuz mu?  Peygamberimizin güzel ahlak ile ilgili hadisleri

Rabbim cümlemizi hayırlı insanlar ile karşılaştırsın.


Yorum: Kuzenimin Sırrı

ixa
Bu bir sır ve anlatman hiç doğru olmaz.haber yayılırsa bu boşanmalarına sebep olabilir.Haberin yokmuş gibi davran,ne kadar az bilen olursa eğer o kadar çabuk unutulur ya da sineye çekilir.


Yorum: Kuzenimin Sırrı

Kayıtsız Üye
ailenin büyüklerine anlatman dedikodu sayılmaz, çnkü onlar tecrübeleriyle, söz geçirmeleriyle evliliğin devam edebilmesini sağlayacak kişilerdir
yarın bürgün yuva yıkılabilir, daha kötü durumlar meydana da gelebilir, yol yakınken döndürmek lazım arkadaşı bu günahtan, bunu da ailesindeki kişiler becerebilir, onların bilmesi lazım

Bu kategoride yer alan Eşimin Halasına Bakmak Zorunluluğum Var Mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuzenimin Sırrı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.