Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:42
Sohbet
Yönetici

Sınva Girmeden Önce Okunacak Dua

Sınva Girmeden Önce Okunacak Dua

furkan
Sınva Girmeden Önce Okunacaj Dua

Allahümme rabbizitni ilmen ve fehmen ve imanen
anlamı:Allahım zihnimi aç, ilmimi artır ,fehmimi aç, imanımı genişlet ….

sınava girecek olanlar için küçük bir dua
21 adet kuru üzüme besmele ile her bir tanesine fatihayı okuyorsunuz.sınav öncesi aç karna o taneleri yiyoruz. Allah a dua ediyoruz inşAllah başarılı oluyoruz.birde ashabı keyf in isimlerini bir kağıda yazıp üzerimizde girersek sınava önce Allahın izniyle bildiğiniz tüm bilgiler aklımızda canlanır İnşAllah..

Okudunuz mu?  Kirlian fotoğraflarının gerçekliği ve düşündürdükleri.

Ayrıca Ya Fettah ve Ya Mukaddim Esma-i Şerif’leri Ebced değerleri kadar okumanızı tavsiye ederim sınavdan önce. Başarılar.
——————–
İmtihana (Sınava girerken şu dua okunurisra suresi;80)
Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ.
ANLAMI: Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çikar.Katından bana yardım sdici bir kuvvet ihsan eyle.

Okudunuz mu?  Namazın devamlılığı için dua..

İsterseniz Daha Koyabilirim :):)


Cevap: Sınva Girmeden Önce Okunacaj Dua

VESLiHAN
dua kul ile Allah arasında bir iletişimdir kulun bu şekilde Allahtan yardım dilemesi yaradanın hoşuna gider çünkü kul mecburdur Allah ise tek yardım edendir


gavs hazretlerinin sınav duası, gavs hz sınav duası, Allahümme rabbizitni ilmen ve fehmen ve imanen

Bu kategoride yer alan Peygamber efendimizin (s.a.v) en çok sevdiği yemek Tirit başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sınva Girmeden Önce Okunacak Dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.