Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:05
sizden4
Abone

Ergenliğe girmeden önce işlediğimiz günahlar

Ergenliğe girmeden önce işlediğimiz günahlar

ayseiclal99
Merhaba,ben geçen sene ergenliğe girmemiştim.Namaz kılmayı ve kılmam gerektiğini biliyordum fakat ”Zaten günahlarım yazılmıyo adet görmeye başlayınca düzenli kılarım” diyerek namaz kılmıyordum.Ve ergenliğe girdiğimden beri kılıyorum da.O zamanlar namaz kılmamam bana günah olur mu?Sonuçta kılmam gerektiğini biliyordum ama ben sorumlu değilim diye kılmadım.

Okudunuz mu?  Yuvam yıkılıyor

Yorum: Ergenliğe Girmeden Önce Yapılan Günahlar

vel Fecr
Günahı olmaz ama kılsan bir ton sevabın olurdu Allahu alem.

Arabistanda sabah namazı vaktinde kundaktaki bebeği bile dürterlermiş buradaki mesele o saatte kalkmayı meleke haline getirmesi.


Yorum: Ergenliğe Girmeden Önce Yapılan Günahlar

ayseiclal99
Bazen bende diyorum keşke kılsaydım ne vardı sanki :/ Ama sabah namazlarına kalkardım hep çok şükür.

Okudunuz mu?  Sanki iç çamaşırda bir ıslaklık hisettim gusül lazımmı acaba?

Yorum: Ergenliğe Girmeden Önce Yapılan Günahlar

vel Fecr
müslümanın keşkesi olmaz.

biz biliyoruz ki Allahın bize yazdığı kader var tabi burada insanında iradesi var.

bu saatten sonra dününde yok yarınında, anın var. ölüm bir an. hayatına islami aşılamaya çalış namaz vakti anında namazını eda etmeye çalış demiyorum et. kimsenin ahvali belli değil. şu işten sonra bu dersten sonra gibi şeytani vesveselere kanma, namazını tut sünnetlerle etrafını korumaya al inş.

Okudunuz mu?  Hz.Aişe bunları yapmışmıdır ?

Vesselam.

Bu kategoride yer alan Kaza orucu olupta Muharrem ayında aşure orucu tutmak isteyen niyetini nasıl yapar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ergenliğe girmeden önce işlediğimiz günahlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.