Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:06
sizden4
Abone

Ergenliğe Girmeden Önceki Açık Fotoğraflar

Ergenliğe Girmeden Önceki Açık Fotoğraflar

ayseiclal99
Merhaba,ben 13 yaşındayım.Ama 9-10 yaşında henüz ergenliğe girmemişken açık saçımla fotoğraflarım var mesela.Bunları erkeklerin görmesi günah mıdır?


Yorum: Ergenliğe Girmeden Önceki Açık Fotoğraflar

mum
Bebeklik çocukluk fotoğraflarına bakmak günah olmaz rahat olun 🙂


Yorum: Ergenliğe Girmeden Önceki Açık Fotoğraflar

ayseiclal99
Allah razı olsun,çünkü kendi odamda falan da var bu eski resimler,yabancı bir erkeğin bakması sıkıntı değilmiş.

Okudunuz mu?  Evlenmek İsteyip Evlenememek

Kayıtsız Üye
Şeytan Rabbine aciz ilmiyle dua etti. Onlar benim sözlerimi dinlemezler. Onları bir müddetliğine bana ver, kendimi onlara sevdireyim. Beni göremesinler ve buna benzer dualarda bulundu. Allah da onun dualarını kabul etti. O yüzden büluğa erene kadar şeytan insanla oynar, kendini sevdirir. Kendi sesini aklın sesi sandırır. Kendini dost gibi tanıtır. Buna karşılıkta verilen süre kadar insana bir günah yazılmaz, çünkü onlar o süre boyunca şeytana oyun arkadaşı olarak verilmişlerdir.

Okudunuz mu?  Çalınan şeyler için okunacak dua

Arkadaşlar ergenliğe ulaşmadan önce ne yaptıysanız Allah hepsini affediyor da, siz mi affedemiyorsunuz. Siz affetmeseniz ne olur? Siz ne ceza, ne de bir ödül verebilirsiniz. Tövbeler büluğdan sonra ölene kadar yaşadığımız süre içindir. O yüzden çocukları kırmayın, o süre zarfında sizde çocuklarınıza kendinizi sevdirip saydırın ki büluğdan sonra şeytanı değil sizi sevip saysın. Şeytanın değil, sizin ona daha yakın ve faydalı ve doğru olduğunuzu bilsin. Büluğdan önceki eğitim ile sonraki eğitim farklıdır. Öncesinde full tahammül ve karışmama, anlayış, mazur görme vardır. Büluğdan sonra ise yavaş yavaş Rabbini anlatmaya başlar, namazına başlatırsınız. İnşAllah. Amin.

Okudunuz mu?  Yıkanmaya başlamadan gusül abdestine niyetlenmek

küçüklük fotoğrafı günah mı

Bu kategoride yer alan Yapılan bir hayrı eşine anlatmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ergenliğe Girmeden Önceki Açık Fotoğraflar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.